Mik a bizonyítékok isten létezésére (szedjük össze)?
Figyelt kérdés
2018. dec. 21. 06:49
21/43 anonim válasza:
#20 #16 a 12ben a lényeg, hogy a nem láthatóból áll elő a látható, hogy van teremtő erő - ami nekünk is adatott. Ez istengyermeki mivoltunkra utal. De mindegy, hagyjuk
Boldog újesztendőt!
*
"Megkértem a mandulafát:
- Nővérem, beszélj nekem Istenről.
És a mandulafa virágba borult."
Nikosz Kazantzakisz
22/43 anonim válasza:
Wááóóó! Ez aztán a komoly, meggyőző erejű bizonyiték! Szerintem is inkább hagyd, semmit nem tudsz te sem felmutatni mint ahogy senki más valláskárosult sem...
23/43 anonim válasza:
Tengernyi nem látható fizikai, kémiai, biológiai folyamat van és egyiknek sincs semmi köze a kitalált képzeletbeli barátotokhoz... 😂😂
24/43 anonim válasza:
a valláskárosultozók nem hallottak még a művészetről? semmi közük hozzá? sajnálatos dolog... nem is tudom, hogy lehet elviselni művészet nélkül a tragikus létezést.
25/43 anonim válasza:
Írva vagyon,hogy a hatodik napon megteremté az embert. Na már most ,hogy is van ez? Ádám és Éva a dinoszauruszok között szaladgált? Elég érdekes lenne.Dinoszauruszig mondjuk már nagy családja kellett hogy legyen.
26/43 suri gyuri válasza:
Azt kellene elhinni, hogy Àdám-Éva
vadházasságból származik az emberiség? Ha ez igaz, akkor az ő gyermekeik csak egymással tudtak gyermekeket nemzeni,mivel más nem volt.Ezèrt lett degenerált mindenki?
27/43 jdfGabrella válasza:
Az hogy egyesek rossz kategóriába teszik fel a kérdéseiket.
30/43 anonim válasza:
Na, az igen értelmes ateista népség elkezdte a maga szintjén megválaszolni a kérdést. Ilyen az, amikor vak akar vezetni világtalant: mindketten a gödörbe esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!