Miért akarják a vallások, hogy az emberek a "mennybe" jussanak?
#18 sosem leszel Isten, így igen. Bármit csinálhatsz:)
Ha pedig Isten volnál, akkor is bármit csinálhatnál.
21# Ennek semmi értelme nem volt, de mindegy.
Milyen jobbakat? Őszintén érdekel.
Szóval egy olyan helyre akarsz menni, amiről semmit se tudsz. XD
Miért lenne a kommentelő lételeme az erőszak? Ti ennyire fekete-fehérben láttok mindent?
Szerintem minden ilyen lesz, mint most. Csak ha nem akarsz, nem halsz meg. Ha akarod, akkor nem fáj, illetve senki nem tud bezárni örökre, hogy rab legyél. (ha nem akarod).
Persze mondhatnám azt is, hogy bárhová utazhatsz, bármit feltalálhatsz, csak az utóbbi sok embernek fájna, mert egyből elesne attól a gondolattól, hogy ő milyen okos és milyen nagy dolgot tett az emberiségért.
Szerintem ne úgy álljatok hozzá, hogy mennybe vagy pokolba akartok kerülni. Hanem hogy mire vágytok. És együtt tudtok lenni így másokkal.
Tényleg attól színes a világ, ha erőszak van benne?
A szexrabszolgák, terrositák éltek csak igazán?
Az talál fel valamit, aki okosabb, nem aki szomorúbb, ha nem. ;)
Látom még mindig nem érted.
Te komolyan nem tudsz különbséget tenni a boxsz, ami egy önként vállat sport és a terrorizmus között???
Nekem nincs bajom a boxszal továbbra sem.
Bár adódik a kérdés, hogy miért jó szenvedni? Nem győzni, talpon maradni, gyógyulni jó?
Mondom, szerintem meg is ölheted a másikat, legfeljebb feltámad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!