Ha Ádámnak és Évának 2 fia született, akkor kik voltak a fiuk feleségei?
Az ember tervezett életkorát az özönvíz előtt "állította be" Isten 120 évre:
1 Mózes 6:3 "Akkor ezt mondta az ÚR: Ne maradjon lelkem örökké az emberben, hiszen ő csak test. Legyen az életkora százhúsz esztendő."
A vérfertőzés kérdése: Ez azért merül fel egyáltalán, mert manapság az azonos családból származó emberek azonos hibákat hordoznak a génjeikben. Amikor a gyermek DNS-e felépül a két szülő DNS-éből, az úgy épül fel, hogy ha az egyik szülőében van egy hibás szakasz, akkor azt a másikéból pótolja/javítja. Ha mindkét DNS-ben megvan ugyanaz a hiba, nincs miből kijavítani, ezért nagy az esély, hogy a vérfertőzésben fogant gyermekek valamilyen születési rendellenességgel jönnek világra.
Mivel Ádám és Éva a két első ember volt, akiket Isten teremtett, genetikailag hibátlanra, nem telt el annyi idő, hogy a DNS-ük számottevően roncsolódjon. A vérfertőzés mint veszélyforrás csak jóval később ütötte fel a fejét, és mivel nem volt ismeretes a konkrét oka, de tapasztalati úton világossá vált hogy káros a születendő gyermekre nézve, törvényileg betiltották.
#31 - remek, amit írsz.
Azzal mit kezdesz, hogy már a majmok is kerülik a vérfertőzést? Méghozzá már millió évek óta.
Náluk hogy néz ki a "kezdetben tökéletes, de mára már leromlott" elképzelésed?
Hát a majmok is ugyanazoknak a káros hatásoknak vannak kitéve mint mi.
UV sugárzás, radioaktív anyagok, stb.
Akkor fussunk neki még egyszer:
MILLIÓ évek óta kerülik.
"vezették a családfájukat"
Ilyen hülyeséget ki mondott?
Na jó, szerintem eléggé sikerült szétoffolni a témát, pedig én tényleg kíváncsi lettem volna, hogy mivel bizonyítanád a majmok sok évvel ezelőtti viselkedését.
for the record: #33 és #35 is én voltam, a többi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!