Vajon Isten nem gondolt arra, hogy ha a létezése sem bizonyítható, akkor rengetegen nem fogják komolyan venni a törvényeit?
"Egyszeruen keptelenseg szamomra, hogy egy pap aki isten szocsove az kovet el olyan bunoket amik mindenki szerint megbocsajthatatlanok, hivok nem hivok reszerol is. Es nekem ennek ellenere hinnem kene benne mikor aki ennek szenteli az eletet, hogy pap legyen meg az is hatalmas kepmutato es o se hisz istenben mert gondolom ha hinne akkor nem tenne ilyet."
Egyetértek!
“-Jézus! tényekkel cáfold meg hogy nem volt Isten fia és soha nem létezett.”
-Ufok! tenyekkel cafold meg hogy nem letezik!
“-Élet! Cáfold meg hogy nem Istentöl ered az élet!”
-Élet! Cáfold meg az evoluciót, az osrobbanast!
“-Mutass nekem egy olyan embert aki önmaga által létezik!”
-Mutass nekem egy olyan embert aki kepes mindenfele szexualis erintkezes esetleg mesterseges megtermekenyites nelkul teherbe esni. Mutass egy embert aki nem egy notol es egy ferfitol lett.
Mégegyszer!
Pl-
Az hogy én meg te azt mondjuk hogy keresztények vagyunk és közben csalunk, hazudunk, lopunk, gyilkolunk az nem érv és nem következik az belőlle és nem teszi hitelessé azt a tényt hogy nincs Isten,vagy hogy ha még is van akkor igazságtalan!
""“-Jézus! tényekkel cáfold meg hogy nem volt Isten fia és soha nem létezett.”
-Ufok! tenyekkel cafold meg hogy nem letezik!"""
Maradjunk a témánál ha lehet és ha azt gondolod hogy okos vagy!
Kibujtál az alol hogy megpróbáld megcáfolni a tényt hogy nincs Isten.
Vesztettél!
"""“-Élet! Cáfold meg hogy nem Istentöl ered az élet!”
-Élet! Cáfold meg az evoluciót, az osrobbanast!"""
Ha cáfolni akarsz:
Itt még mindig van lehetöséged hogy bemutasd hogyan keletkezett az élet
Mivel tudományosnak látszóan próbálkozol akkor részletezd hogyan keletkezett az élet.
Ha nem megy akkor a cáfolatod 0-val egyenlő
"""“-Mutass nekem egy olyan embert aki önmaga által létezik!”
-Mutass nekem egy olyan embert aki kepes mindenfele szexualis erintkezes esetleg mesterseges megtermekenyites nelkul teherbe esni. Mutass egy embert aki nem egy notol es egy ferfitol lett."""
Tehát valakitöl eredendő!-az élet 😁😁😁
Köszike😁😁😁
"#23. Igen, de akkor felmerül a vallás hatékonysága. Ha a követői ugyanolyanok, mint a nem hívők, kicsinyesek, lenézők, gyűlölködők, lopnak, hazudnak, stb. akkor mire fel a vallás. És így milyen az az Isten, aki ennyit tudott elérni."
Olyan hogy szabad akaratot adott és nem kötelez senkit.
Mindenki saját maga dönti el az életcélját!
A kételkedés nem elutasítás, az a teljes tagadás. Egy agnosztikusnak még lehet reménye, egy igazi ateistának nem igazán.
Egy mesegyűjtemény, mint a Grimm-mesék vagy Benedek Elek meséi nem foglalhatók úgy egységbe, mint a Biblia, habár sok mesét máshol is mesélnek, és máskor is mesélnek.
Hogy kezdődik a legtöbb mese? Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy király. Nincs meghatározva, hogy hol, mikor történt az esemény. Hiába keresed ezeket az adatokat a Hófehérkében vagy a Piroska és a farkasban is. Nincs korrajz, nincs történelmi háttér, nem tudjuk elhelyezni a mi világunkban, nem tudjuk régészeti leletekkel alátámasztani.
"Kibujtál az alol hogy megpróbáld megcáfolni a tényt hogy nincs Isten.
Vesztettél!"
Dehogy vesztett. XD amíg te nem bizonyítottad, hogy van Isten, addig egálban vagyunk.Bár mi hátrányban vagyunk, mert nehezebb bizonyítani valaminek a nemlétét, mint a létét. Mármint cáfold meg, hogy nem léteznek a Vl'uhurgok. Amúgy te is kubújsz a bizonyítás alól.
"itt még mindig van lehetöséged hogy bemutasd hogyan keletkezett az élet"
Khm, az evolúció, nem az élet keletkezését kutatja. Az ősrobbanás se.
"Ha nem megy akkor a cáfolatod 0-val egyenlő"
Te tudod itt most megmutatni, Isten hogyan teremtett? Ha nem, a te cáfolatod se ér sokat.
"tehát valakitöl eredendő!-az élet"
Igen, nekem apukámtól meg anyukámtól. Akkor ők istenek? Az első élet meg jöhetett bárhogy, bocsi, hogy nem ragadunk le egy 2000 éves zsidó Kalevala magyarázatánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!