Jézusi tanítások hány ember életét követelhették eddig?
Annyira jó, hogy itt gyakorin végre felvilágosítanak, olyan rendkívül meggyőző érveléssel, hogy csupa naggyal odaírja, hogy "TÉNY". Mindjárt szaladok és visszaadom a történészi diplomámat az egyetemnek, mert 5 éven keresztül tudománytalan hülyeséget tanított, de hála az itt kommentelt TÉNY-eknek végre megvilágosodtam.
Azért nem reagálnék már, mert aki tényleg kíváncsi arra, hogy pl. hogyan működött a középkori egyház, az úgyis elolvassa Joseph Canning A középkori politikai gondolkodás történetét vagy Adriányi professzor könyveit, vagy Karl Heussi: Az egyháztörténet kézikönyvét.
Melyik jézusi parancsolatra vezethetők vissza a gyilkosságok kedves kérdező?
Abból, hogy szeresd felebarátodat, mint magadat?
Vagy abból, hogy szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből?
Vezesd le kérlek szépen a teljes logikai gondolatmenetet, ami szerint ezekből következik, hogy gyilkolni kell!
A katolikus katekézis:
ebből vezesd le #13 kérlek szépen, hogy gyilkolni kell, erőszakkal kell téríteni, a gyerekeket el kell szakítani a szüleiktől és meg a 13-as felhozott.kell erőszakolni őket, és a többit, tehát:
1, a pedofiliával megrontott gyerekek százezrei, milliói
2, az elrabolt nemzedék ausztráliában
3, az amerikai őslakos holokauszt részben
4, keresztes háborúk katonai és civil áldozatai
5, inkvizícó áldozatai
6, boszorkányperek áldozatai
7, az erőszakos térítések áldozatai, inkluzíve gyermekrablások, bántalmazások
8, a rabszolgakereskedelem legalább félig
Mivel ezek TÉNYek, ezért kell, hogy le lehessen vezetni a katolikus katekézisből.
#17, te pedig azt vezesd le, hogy egy katolikus soha nem őrülhet meg, és követhet el efféle dolgokat. Kizárólag a katolikus katekézist használhatod kiindulásként, amit itt linkeltem.
Kedves fórumozók,
Szerintem a jézusi tanítások és a római katolicizmus az teljesen más dolog. Jézus nem tanított pedofíliát, tűzzel-vassal térítést, spanyolcsizmás inkvizíciót, búcsúcédula árusítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!