Melyik vallás kezéhez tapad a legtöbb vér?
a föld népessége folyamatosan növekedik és minél nagyobb a lakosság annál több embert lehet megölni a háborúk alatt.
de a rómaiak szerintem elég sokat megöltek,viszont a 2.vh,vagy a keresztény európaiak által végzett amerikai öslakosok szinte teljes kipusztítása szerintem lepipálta az 500 évüket.
annyi valószínű hogy a legperverzebb kivégzések ezekhez a vallásokhoz köthetőek
3.helyezett-gladiátor harc-róma
2.helyezett-a szív rituális kivágása-azték
1.helyezett-eretnekek máglya halála-keresztény
Szerintem ha valakit élve megnyúznak, az sokkal rosszabb, mint a máglya, ahol előtte gyakran megölték az elítéltet (azért ők se voltak annyira barbárok). De ki mit szeret jobban, kinek ez, kinek az a kivégzés a szimpatikusabb.
Persze van még számos igen kellemetlen kivégzési forma.
az elterjed és a rendszeresített kivégzési formákra próbáltam fókuszálni ezért írtam ezeket,bár a keresztre feszítés rómától ami még oda fért volna azért,mert az is elég aberrált módszert.
az élve nyúzás viszont szerintem sehol nem volt rendszeresítve,mert felettébb időigényes művelet.
Attól függ, hogy nézzük.
De az szinte biztos, hogy a judeokereszténység és a kommunizmus a két éllovas (mivel mindkettő zsidó koponyából pattant ki).
Ha beleszámítjuk, hogy a kereszténység sátáni-boszorkányi állatként tekintett a macskákra és üldözték és kiirtották a középkor folyamán a macskákat, akkor a kereszténység. Mivel a pestist a paktányok terjesztették, akiket mivel a macskák ki voltak irtva, ezért elszaporodtak és a pestisnek sikerült száz milliókat szednie és Európa lakosságának harmadát eltüntetnie.
Mindenki retteg az iszlámtól, holott nem az iszlám irtotta a macskákat (ott még külön tisztelik is a macskákat). A kereszténység következtében ölte meg a pestis Európa egyharmadát. Meg nem az iszlám irtott ki Amerikában közel száz millió indiánt. Meg ha megnézzük az iszlám világban Mohamedtől napjainkig elismert kisebbségek voltak a keresztények vagy zsidók (egy-két ország kivételével), ellenben a keresztény Európában a keresztények még egymást is tűzzel-vassal irtották ha nem ugyanabban hittek, még egészen a 15. században is bevett gyakorlat volt az egyházzal nem egyetértők élve elégetése (lásd pl Jan Hus). Innen is látszik, hogy a média mennyire befolyásolja az embereket, elég ha egy-két izraeli szekta (fidesz, hitgyüli) gyűlöletkampányt indít valaki ellen és a sok zombi már birka módjára el is kezdi a fröcsögést.
Ha a Történelmet nézzük, az ami nem Isten jóváhagyásával történt, minden vallásban kivették a részüket, ilyen olyan emberi gondolkodás miatt a vérontásokból.
Sajnos a zsidók kezében van ma is a legtöbb és nagy hatalom, a második világháborút is ők finanszírozták. A legtöbb gazdag gyártulajdonost, vállalkozót kimentették Európából, a pénzükkel együtt, a többiek itt ragadtak.
Az is tény, hogy a saját Zsidó "testvéreiknek" az elgázosításában alaposan részt vettek, de tudjuk hogy Romák, Jehova Tanúi, és egyéb embereket is bántottak, különböző okoknál fogva.
A magukat Keresztényeknek vallók, de a világban élők is mélyen benne voltak, és vannak ma is mások életének kioltásában, vagy bántásában.
Hogy hiteles adat mennyire van, az kérdőjel, az embernek van olyan tulajdonsága, hogy mindenki szépíti a rossz dolgait.
"Ha beleszámítjuk, hogy a kereszténység sátáni-boszorkányi állatként tekintett a macskákra és üldözték és kiirtották a középkor folyamán a macskákat, akkor a kereszténység. Mivel a pestist a paktányok terjesztették, akiket mivel a macskák ki voltak irtva, ezért elszaporodtak és a pestisnek sikerült száz milliókat szednie és Európa lakosságának harmadát eltüntetnie."
Mi van? Erről csak a mindenki által ismert kérdés jutott eszembe; "Margit, maga nóóóómális?" Gondolom a válasz is rá igen egyszerű; "nem".
Ha nekem nem hiszel, itt an egy történelmi magazin is:
Bizonyára a történészek, akik ezt mondják azok sem mind normálisak. Vagy csak neked vannak hiányaid a középkori történelemmel kapcsolatban.
Lássuk a premisszákat. Melyik résszel nem értesz egyet?
- A középkorban a keresztény egyház sátántól valónak tartotta a macskákat, ezért igyekezett kiirtani őket. (történészek állítása)
- A pestist patkányok közvetítették az emberek felé. (epidemiológusok állítása)
- A macskák elzavarják a patkányokat. (macskatartók állítása)
- A pestis Európa lakosságának egyharmadát megölte. (statisztikusok állítása)
A fentiek közül kik a nem normálisak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!