Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Melyik vallás kezéhez tapad a...

Melyik vallás kezéhez tapad a legtöbb vér?

Figyelt kérdés
Próbáltam a neten keresni valami elfogulatlan weboldalt ahol kitérnek erre, de sajnos szinte csak a másikra való ujjal mutogatást találtam. Egy megbízható forrásra lenne szükségem. Köszönöm előre is.
2018. aug. 23. 23:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%

a föld népessége folyamatosan növekedik és minél nagyobb a lakosság annál több embert lehet megölni a háborúk alatt.

de a rómaiak szerintem elég sokat megöltek,viszont a 2.vh,vagy a keresztény európaiak által végzett amerikai öslakosok szinte teljes kipusztítása szerintem lepipálta az 500 évüket.

annyi valószínű hogy a legperverzebb kivégzések ezekhez a vallásokhoz köthetőek

3.helyezett-gladiátor harc-róma

2.helyezett-a szív rituális kivágása-azték

1.helyezett-eretnekek máglya halála-keresztény

2018. aug. 24. 22:11
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ha valakit élve megnyúznak, az sokkal rosszabb, mint a máglya, ahol előtte gyakran megölték az elítéltet (azért ők se voltak annyira barbárok). De ki mit szeret jobban, kinek ez, kinek az a kivégzés a szimpatikusabb.

Persze van még számos igen kellemetlen kivégzési forma.

2018. aug. 24. 23:02
 13/26 anonim ***** válasza:

az elterjed és a rendszeresített kivégzési formákra próbáltam fókuszálni ezért írtam ezeket,bár a keresztre feszítés rómától ami még oda fért volna azért,mert az is elég aberrált módszert.

az élve nyúzás viszont szerintem sehol nem volt rendszeresítve,mert felettébb időigényes művelet.

2018. aug. 24. 23:18
 14/26 HaEv ***** válasza:
Ez most egy verseny?
2018. aug. 25. 10:36
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha már verseny, szerintem a karóba húzás vagy az élve kibelezés nyerne. A máglya legalább annyival jobb viszonylag hamar elvesztette az eszméletét az elítélt a füsttől és az oxigénhiánytól.
2018. aug. 25. 10:45
 16/26 anonim ***** válasza:
55%

Attól függ, hogy nézzük.

De az szinte biztos, hogy a judeokereszténység és a kommunizmus a két éllovas (mivel mindkettő zsidó koponyából pattant ki).

Ha beleszámítjuk, hogy a kereszténység sátáni-boszorkányi állatként tekintett a macskákra és üldözték és kiirtották a középkor folyamán a macskákat, akkor a kereszténység. Mivel a pestist a paktányok terjesztették, akiket mivel a macskák ki voltak irtva, ezért elszaporodtak és a pestisnek sikerült száz milliókat szednie és Európa lakosságának harmadát eltüntetnie.

Mindenki retteg az iszlámtól, holott nem az iszlám irtotta a macskákat (ott még külön tisztelik is a macskákat). A kereszténység következtében ölte meg a pestis Európa egyharmadát. Meg nem az iszlám irtott ki Amerikában közel száz millió indiánt. Meg ha megnézzük az iszlám világban Mohamedtől napjainkig elismert kisebbségek voltak a keresztények vagy zsidók (egy-két ország kivételével), ellenben a keresztény Európában a keresztények még egymást is tűzzel-vassal irtották ha nem ugyanabban hittek, még egészen a 15. században is bevett gyakorlat volt az egyházzal nem egyetértők élve elégetése (lásd pl Jan Hus). Innen is látszik, hogy a média mennyire befolyásolja az embereket, elég ha egy-két izraeli szekta (fidesz, hitgyüli) gyűlöletkampányt indít valaki ellen és a sok zombi már birka módjára el is kezdi a fröcsögést.

2018. aug. 25. 17:16
 17/26 anonim ***** válasza:

Ha a Történelmet nézzük, az ami nem Isten jóváhagyásával történt, minden vallásban kivették a részüket, ilyen olyan emberi gondolkodás miatt a vérontásokból.

Sajnos a zsidók kezében van ma is a legtöbb és nagy hatalom, a második világháborút is ők finanszírozták. A legtöbb gazdag gyártulajdonost, vállalkozót kimentették Európából, a pénzükkel együtt, a többiek itt ragadtak.

Az is tény, hogy a saját Zsidó "testvéreiknek" az elgázosításában alaposan részt vettek, de tudjuk hogy Romák, Jehova Tanúi, és egyéb embereket is bántottak, különböző okoknál fogva.

A magukat Keresztényeknek vallók, de a világban élők is mélyen benne voltak, és vannak ma is mások életének kioltásában, vagy bántásában.

Hogy hiteles adat mennyire van, az kérdőjel, az embernek van olyan tulajdonsága, hogy mindenki szépíti a rossz dolgait.

2018. aug. 25. 19:51
 18/26 anonim ***** válasza:

"Ha beleszámítjuk, hogy a kereszténység sátáni-boszorkányi állatként tekintett a macskákra és üldözték és kiirtották a középkor folyamán a macskákat, akkor a kereszténység. Mivel a pestist a paktányok terjesztették, akiket mivel a macskák ki voltak irtva, ezért elszaporodtak és a pestisnek sikerült száz milliókat szednie és Európa lakosságának harmadát eltüntetnie."

Mi van? Erről csak a mindenki által ismert kérdés jutott eszembe; "Margit, maga nóóóómális?" Gondolom a válasz is rá igen egyszerű; "nem".

2018. aug. 25. 21:26
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Ha nekem nem hiszel, itt an egy történelmi magazin is:

[link]

[link]

Bizonyára a történészek, akik ezt mondják azok sem mind normálisak. Vagy csak neked vannak hiányaid a középkori történelemmel kapcsolatban.

Lássuk a premisszákat. Melyik résszel nem értesz egyet?

- A középkorban a keresztény egyház sátántól valónak tartotta a macskákat, ezért igyekezett kiirtani őket. (történészek állítása)

- A pestist patkányok közvetítették az emberek felé. (epidemiológusok állítása)

- A macskák elzavarják a patkányokat. (macskatartók állítása)

- A pestis Európa lakosságának egyharmadát megölte. (statisztikusok állítása)

A fentiek közül kik a nem normálisak?

2018. aug. 26. 00:19
 20/26 anonim ***** válasza:
A kereszténység római ága, hamisítványa bizonyosan dobogós ebben a nemtelen ranglistán.
2018. aug. 29. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!