Amikor a papok molesztálják a gyerekeket hol van a nagy keresztény erkölcs?
# 9
Amerikai katolikus papok róla van szó jelen esetben + azokról akik rltusolták a pedofil ügyeket!
# 10
Hát mondjuk az hogy a vallás hírnökei ne "lovacskázzanak" meg "birkózzanak" a kisfiúkkal....
Mert így kártyavárként omlik össze az a érvelés miszerint azért kell a vallás mert az adja meg az erkölcsöt hát nem... bár én ezt eddig is tudtam de a bigott hívőnek itt a bizonyíték.
Kedves Kérdező,
Az igazi keresztény hit ad erkölcsöt, bűngyűlöletet és igazság szeretetét, az ilyenekben Isten is gyönyörködik, lásd Jób könyve, ahol Isten mondta a sátánnak: Láttad az én szolgámat Jóbot, aki istenfélő és bűngyűlölő?
A pedofil papok nem ilyenek, őbennük nincs istenfélelem, és a bűn gyűlölete, ők szeretik a bűnt, álkeresztények, báránybőrbe bújt farkasok.
Elárulnád, hogy mi az összefüggés?
"Kérdés, hogy valóban csak 1 db pedofil pap van-e?"
"a jelenleg aktív katolikus papok 25-50 százaléka homoszexuális"
Töröm a fejemet, de nem jövök rá. Lehet csak túl buta vagyok a te nagyívű logikádhoz.
Egyébként az 50% erősen ökörség, de még a 25% is. Bizonyára nincs több, mint 200ezer meleg pap, pláne mert régen mind a bejárónővel jött össze. Aki a bejárónővel jön össze az pedig nem ehet meleg. Persze lehet megint én tudom rosszul és újabban a meleg szó azt is jelenti, hogy a férfiak nőkkel hálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!