Mit javítanál ki a teremtésben?
Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 15:28
2/30 anonim válasza:
Hát, attól függ, kinek a szemszögéből nézzük a javítást.
Ha én az a jóságos mindenható entitás lennék, amilyennek a keresztény Istennek kellett volna lennie, akkor egyszerűen mindent jónak teremtenék. Így bárkinek bármilyen szabad akarata mellett is a világom mindenképp jó marad.
Ha saját szemszögből, akkor valószínűleg egy teljes renoválás alá esne a dolog, mert bármilyen célja is van az egész létezésnek, jelenlegi formájában irdatlan mértékben kiegyensúlyozatlan és optimalizálatlan a dolog.
4/30 anonim válasza:
Úgy csinálnám, ahogy a végítélet után lesz majd.
5/30 anonim válasza:
Az első leírta, amit én is gondoltam. Kihagynám az embert.
6/30 anonim válasza:
aha, az #1 jó, jó, de nem tudnál örülni a ragyogó szép természetnek, a madaraknak, a csillagos égnek...
7/30 anonim válasza:
Úgy érted, a sárlavinának, a földrengésnek, az aszteroida becsapódásnak és a mindent marcangoló kondorkeselyűnek?
8/30 anonim válasza:
Hogy pl. ne kelljen az élőlényeknek egymást megennie.
9/30 anonim válasza:
7-es? is. A tragédia poétikájának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!