Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi lesz Istennek a sorsa,...

Mi lesz Istennek a sorsa, milyen lesz a jövője?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a manapság úgy gondolják, hogy a világegyetem egyszer el fog sötétedni és meg fog fagyni teljesen...

Isten mit fog utána csinálni?

2018. júl. 4. 17:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az összes ma ismert világvallás el fog tűnni, úgy maximum 700-800 éven belül. Ha már nem leszünk Földhöz kötve, és az univerzum, kb. összes rejtélyét megfejtettük már, akkor minden földhözragadt, elavult, tudományellenes ideológia teher lesz az emberek számára. Szóval, ez az isten a világegyetem végét, biztosan nem fogja látni. Max. egy másik, amit a jövő emberei találnak majd ki, ha egyáltalán lesz igény ilyenekre.
2018. júl. 8. 12:23
 12/12 Darkmoon80 ***** válasza:

Szerintem majd oda tesszük az északi panteon, az egyiptomi , a görög és a többi mára már megszűnt többi vallás istenei közé.

Az ő idejükben a bennük hívők sem tudták elképzelni, hogy másképp lesz, és lám!

Szerintem ez sokkal hamarabb be fog következni mint az oly sokszor beharangozott világvége.

2018. júl. 10. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!