Mi lesz Istennek a sorsa, milyen lesz a jövője?
Arra gondolok, hogy a manapság úgy gondolják, hogy a világegyetem egyszer el fog sötétedni és meg fog fagyni teljesen...
Isten mit fog utána csinálni?
Semmit sem kell csinálnia, Isten nincs ehhez a világhoz kötve. Képzeld el úgy, mintha Isten egy teljesen másik "dimenzióban" létezne, természetes úgy, hogy léte áthatja ezt a fizikai világot is.
Ha pedig Isten teremtette a világot, akkor tudatában volt a világ sorsával, nem lesz számára újdonság.
Nem fog ilyen történni. Jehova teremtette a világegyetemet a törvényeivel, így ura ezeknek.
Sem fagyás, sem sötétedés nem lesz.
#4:
Te ezt komolyan gondoltad?
"Arra gondolok, hogy a manapság úgy gondolják, hogy a világegyetem egyszer el fog sötétedni és meg fog fagyni teljesen.."
Igen, de azt is illik tudni, hogy a materialista tudomány nem számol Istennel. Mivel a világegyetem nincs magára hagyva, felügyel rá egy intelligencia (Isten), így a rendelkezésre álló tudással (információ) bármikor csökkenteni tudja az entrópiát, sőt, fel is függesztheti, illetve visszafordíthat, megjavíthat dolgokat.
"Isten mit fog utána csinálni?"
Megmondom ezt is. Nem fog a világegyetem a hőhalál állapotába kerülni, Isten előbb fogja megszüntetni ezt a beszennyezett fizikai világot, és újat teremt, amiben már nem lesz bűn és csak a Krisztusban megszenteltek kapnak új testet. A többiek sajnos a nemlétet választották
#6:
Ezzel csak egy probléma van. Isten nem létezik.
#7:
Te melyik szektának vagy a tagja?
Nem vagyok szekta tag, bár szektának neveznek sok minden vallást, ami nem véletlen.
Az első keresztényeket, Jézus tanítványait is szektának nevezték.
Én a Biblia Istenét, Jehovát képviselem, aki Krisztus messiási királyságának alapítója.
#7:
Oké... én pedig a gondolkozó embereket képviselem a tudomány nevében. Tudod, azok az emberek, akik nem egy már meglévő vallás világnézetét veszik magukra és követik vakon, hanem kialakítják a saját nézeteiket a világról. És tesznek azért, hogy ezen nézeteiket alátámasszák fizikai bizonyításokkal. Néha kipróbálhatnád milyen kilépni a sötétségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!