Ismertek ilyen zavarodott papokat?
Értem én hogy a folyamatosan felvilágosodó világban egyre nehezebb papokat találni de az ilyen zavarodott embernek már rég valami idős gondozóban lenne a helye amit nem tud csak úgy elhagyni.
https://www.youtube.com/watch?v=gdIfF7sM0oI
"Sajnos nemreg temetesre kellett mennem. A zavarodottsag nem kifejezes, az az ember tonkre tette a szertartast."
Legközelebb javasolj a családodnak egy protestáns papot, hogy ezekben az amúgy is nehéz órákban ne kelljen szaporítani a szenvedést oda nem illő dolgokkal.
Kedves 67 százalékos katolikus hitvédő,
Köszönöm a szeretettel adott korrekcióidat, amit udvariasan fogalmazol meg.:)
A témához hozzászólva:
Nem csak a pap zavarodott, a pofozkodó papokat pedig egyáltalán nem értem, jogosan sírnak a gyermekek az ilyen furcsa rítusoktól. Ezen túlmenően maga a szertartás is érvénytelen, ugyanis sem a csecsemőházasság sem a csecsemőkeresztelés nem érvényes. Jobb helyeken figyelembe veszik a főszereplő szabad akaratát.
11es te amugy normalis vagy? Szerinted ugy megyek temetesre, hogy utana nezek ki lesz a pap es ha nem tetszik akk javaslok egy masikat? Vagy esetleg temetes utan reszvetnyilvanitasnal szoljak nekik, hogy oke az oreget ezzel a pappal temettettetek el, de a nenit ha meghal mar masikkal, mert nagyon ciki volt igy? Jo nagy taho lehetsz. En nem ereztem ugy, hogy barmit is szova kellene tennem. Amugy is ki vagyok en, hogy jacasolgassak barkit is? Nem vagyok vallasos, nem ismerem a valasztekot sem, ha papokrol van szo.
De azert ugy gondolom, hogy annyi tisztesseg legyen mindenkiben attol fuggetlenul, h pap e vagy sem, hogy nem megy temetesre reszegen, es nem bant gyerekeket semmilyen okbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!