Hogy gondoljátok, szerintetek is meg kellene reformálni az Őrtorony szervezetet?
Látom a kötözködés megy csak az értelmezés nem. A kérdésedben ott van a szándék amivel bele akarsz szólni olyan dolgokba amikhez semmi közöd nincs. Ha nekik ez így jó akkor jó. Ha nekik nem jó akkor majd változtatnak rajta.
De neked, mint kívülállónak annyi jogod van, hogy megnézd őket és max véleményed legyen róluk. Hogy ez jó vagy rossz az rajtad áll.
"A kérdésedben ott van a szándék amivel bele akarsz szólni olyan dolgokba amikhez semmi közöd nincs."
Acélszív! Jehova tanúi gyakran hangoztatják hogy így a kereszténység meg úgy a kereszténység! Ők miért szólnak bele olyan dolgokba amihez nincs közük?
Vagy ha beleszólnak akkor én miért ne írhatnék ki egy ilyen kérdést?
"Ha nekik ez így jó akkor jó. Ha nekik nem jó akkor majd változtatnak rajta."
De én nem is őket kérdeztem! Ha esetleg nem lenne világos a dolog.
"De neked, mint kívülállónak annyi jogod van, hogy megnézd őket és max véleményed legyen róluk. Hogy ez jó vagy rossz az rajtad áll."
Miért mi más egyebet tettem? De most komolyan. Vagy esetleg az Őrtorony szervezet árgus szemekkel figyeli ezt a weboldalt és azt itt feltett kérdések befolyással vannak rá?
"Jehova tanúi gyakran hangoztatják hogy így a kereszténység meg úgy a kereszténység! Ők miért szólnak bele olyan dolgokba amihez nincs közük?"
Szerinted milyen felekezet? Talán iszlám, vagy buddhista? Okostojás.
Na jó. Látom, hogy totál sötét vagy a témához csak a nagy
Kedves Kaunn!
Kérdéseid teljesen feleslegesek. Egyértelműen állást foglalsz azzal a stílussal ahogyan megfogalmaztad leveledet!
De annyit azért szeretnék tisztázni hogy számomra nem mérvadó sem az hogy a kereszténység 99% mit tanít sem maga a pápa!
Egyébként meg a válaszom az hogy: - Igen, határozottan igen. Azokat is meg kellene reformálni! A Vatikánban talán kezdhetnéd te magad ezzel az igével! 1Timóteus 3:2
Ja igen és ne foglalkozz azzal hogy mit állít a kereszténység 99%. Inkább azt vedd figyelembe ami írva van a Bibliában!
Isten áldjon!
ezt a jehova szektát amelyik a földön a családokra életveszélyes ,
azt nem megreformálni kell mert sajnos NEM LEHET,
/mert ha lehetne akkor már ez megtörtént volna belülről/,
hanem ÖRÖKRE ELTÖRÖLNI kell kivűlről ,
úgy hogy az "írmagja se maradjon".
és ez talán ismerős az őrtorony szekta oktató sorai közül.
és azért mert tények tömkelege van a világon ezen szörnyű cselekedeteikre és egyre több és több!
"Jehova Tanúi olyan szervezet, amely családokat választ szét, gyűlöletet kelt, és emberi életeket fenyeget. " - bíróság !
látni kell mindenkinek hogy itt nem vallás gyakorlás korlátozásról van szó hanem
valóságos súlyos bűncselekményekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!