A spirál már abortusz, legalábbis egy református oldal szerint. Ez csak szerintem határtalan butaság?
@41: Nem tudom, mi ez a kattanás neked a gyógyszertárral. Azt is elmondtam, hogy a DM és hasonszőrű társai miért megbízhatóak: a gyártó nem fog hamisítványt küldeni. (Amúgy nem csak Durex létezik, mint megbízható márka, de ez mellékes is.)
Továbbra is csak annyit látok, hogy igyekszel minden kifogásba belekapaszkodni. És amíg az a célod, hogy kifogásokat keress, addig fogsz is tudni gyártani eleget. Ez parttalan sajnos így.
Nem igazán látom, hogy hol van a hazugság, illetve, hogy miből is szűrted le, hogy én azt gondolom, hogy hazudnak. Az az állítás, miszerint hamisítják a márkás óvszereket, nyilvánvalóan, sőt, triviálisan igaz. Épp ezért kell megbízható helyről beszerezni ezeket.
Ha egy kicsit belegondolsz az elhangzottakba, ha feltételezném, hogy hazudnak, és feltételezném, hogy nem hamisítják őket, akkor pont mindegynek tartanám, hogy honnan is szerzed be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!