A vallásos emberek mire alapozzák a hitüket? Csak a Biliára? Vagy elég ha csak elhiszik?
Figyelt kérdés
2018. márc. 19. 11:21
11/14 anonim válasza:
Se biliára, se biliárdra, se bilire.
12/14 Alain Delon válasza:
Vagy gyerekkorukban tukmálják beléjük, vagy felnőtt ha korukban valami súlyos krízis éri őket, amit ép ésszel nem tudnak feldolgozni, a vallás hazugságába menekülnek, hogy ne kelljen szembesülniük a valósággal.
13/14 A kérdező kommentje:
#11 ügyes vagyok észre vetted hogy kihagytam egy betűt
#12 köszönöm a választ
2018. márc. 24. 09:32
14/14 anonim válasza:
A fiatal, a szüleiktől önállósult emberek általában másképp viszonyulnak a valláshoz, mint azt gyerekkorukban tették. Idős korra a viszony, az attitűdök újra megváltozhatnak. Az ateistából is válhat (többé-kevésbé meggyőződéses) vallásos, de ugyanúgy megtörténhet fordítva is. Rengeteg természettudóst, fizikust, kozmológust ismerek, ill. hallottam róluk, hogy vallásos emberek. Ateista teológusról viszont nem, legfeljebb szkeptikusról, aki bizonyos részletkérdésekben kételkedő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!