Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten hogy jött létre?

Isten hogy jött létre?

Figyelt kérdés
Vallásos és hívő emberek válaszát várom nagyrészt. Nem vagyok hívő és nem akarok senkit sem megsérteni csak kíváncsi volnék.
2010. jún. 9. 11:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Vagyis zseninek tartod magad.Igazad van nem figyeltem oda,hamar valaszoltam,sajnos megesik.

Egyet viszont mondanom kell:neked halvany gozod sincs ki vagyok ugyhogy elobb kerdezz aztan allits.

A mondat amit kijelentettem igenis helytallo.

Ez egy hipotezis.A hipotezis nem teoria ugyhogy nem all jogodban itelkezni.Akkor itelkezz ha cafolsz!Vagyis cafold meg es boldogan egyetertek majd veled.

2010. dec. 2. 20:48
 32/34 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti: akkor viszont másoktól se várd el. Nem vagy különb az "agymosott keresztényeknél" ha te is így viselkedsz.
2010. dec. 3. 20:40
 33/34 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 06-09 20:06

Ez a szemely kuldte eddig a legtokeletesebb valaszt.Ha az utana kovetkezo valaszokat olvassuk el,meggyozodhetunk rola hogy a valaszok iroi bele sem olvastak az elottuk kommentelo valaszaba azaz fogalmuk sincs a hit fogalmarol es bizonyitekairol, viszont probaljak eroltetni a sajat,az elozo kommentelo valaszanal nyilvanvaloan alacsonyabb ertekkel rendelkezo gondolatukat.

Nagyon kar hogy ezt az oldalt rengeteg "tudatlan,informalatlan"(tisztelet a kivetelnek) ateista,szkeptikus latogassa, nem azzal a cellal hogy uj tudasra tegyen szert,hanem azzal hogy kimutassa a hit iranti gyuloletet oly modon, hogy a sajat objektivnek velt gondolatat probalja ratukmalni az altala tudatlannak,butanak,es "orultnek" velt hivokre,nem gondolkodva el annak a lehetosegen hogy a tudasa hianyos, vagy esetleg hibas.

Az adott viszonyulas meg egy nyilvanvalo bizonyitek arra hogy az ateizmus nem tobb mint egy vallas(hit,ha igy tetszik) mely minden gondolatot mely nem egy ateistatol szarmazik,es nem egyezik meg a vilagnezetevel,ertelmetlensegnek probal minositeni.Ez legfokebben abban nyilvanul meg,hogy ezek a szemelyek a legtobb esetben ignoraljak es nem is veszik a faradtsagot arra hogy egyaltalan elolvassak az elozo nem ateista szemelytol erkezo valaszt.

2010. dec. 13. 16:32
 34/34 anonim válasza:

Ezt sokan aszerint döntik el hogy mennyire hívők.

Én szolgálok egy olyan válasszal ami mindenkit kicsit elgondolkodtat.

Isten LÉTEZIK!!! DE NEM ABBAN A formában amiben sokan elképzelik vagy esetleg leírják őt. Isten egy beazonosíthatatlan jelenség. Van egy film amit több mint 2000 okkal bizonyítottak hogy megtörtént. A Negyedik típusú találkozások. (Ajánlom mindenkinek, de senki se eressze be a salakanyagot az ágyba :D). De azért elmondom. Ez a film arra utal hogy amit mi Istennek hívunk azok a Földön kívüliek. Nekem az a látáspontom hogy csak tesztelik az emberi lelket és figyelik. Erre több jel is utal. Egyre több minőségi oldalon látni azt hogy UFO-t láttak és hogy figyelték az emberi tevékenységet/eket, szóval ennek én hiszek mert tényleg kicsit fura lenne hogy ekkora univerzumban csak mi legyünk. Másrészt meg az UFO az ami rendelkezik Isten képességeivel. Szóval én azt mondom hogy ez a film amit írtam az egy olyan film amin bárki okulhat. És tényleg elképzelhető így ez az egész.

2014. aug. 25. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!