Miért vannak (halálos) betegségek, ha van Isten?
"Az élősködő életmód későbbi fejlemény, az első élőlények nem voltak élősködők"
Egy gandféreg azért olyan, amilyen, mert az élősködésre specializálódott minden ízében.
Hogy máshogy meg tudjon élni, ahhoz más kültakaróra, más testalkatra, más érzékszervekre, más tápcsatornára, más mozgásszervekre lenne szüksége. Vagyis megszűnne galandféregnek lenni.
Azaz ha igaz amit írtál, akkor a bűnbeesés után teljesen új fajoknak kellett létrejönniük csak úgy. Eszerint viszont nem is kell Isten az élőlények létrejöttéhez vagy teljes átalakulásához.
Nem hiszem hogy ez biblikus gondolatmenet lenne...
"Számtalanszor, ne ragadj le a középkornál és a kora újkornál, hanem tanulmányozd a francia forradalmat és a XX. század történelmét!"
Mondj már csak egyetlen példát ahol valaha is az ateizmus nevében öltek hívőket!
10.Hsz!
Baromság!
A hit NEM a tudás ellentéte,hanem annak következménye.
Amiről te írtál,az a materialisták hiszékenysége.
A hit,a tapasztalati tudásra épül.
18.Hsz!
Nem értem miért írsz a hívő emberek nevében baromságokat!
Én nem egy entitástól való félelem miatt követem a "Szeretet Törvényét",mert tapasztalatom szerint ez az egyetlen boldogságra vezető törvényrendszer.
12.Hsz!
Ne légy büszke a tudatlanságodra,mert ciki!
Az állatokat nem teremtette Isten örök életre,márpedig a baktériumok,vírusok,parazirák,az elhullott állatok kiváló táplálékai. Nélkülük temérdek szemét lenne körülöttünk. Azok a legkiválóbb takarítók.
22.Hsz!
A teremtéskor semmilyen genetikai hiba nem volt. Azok,a bűn következményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!