Miért van még mindig érvényben a körülmetetélkedés a szemita népeknél? Pál apostol is azt irja a szívben kell körülmetéltnek lenni nem a testben.
Nagyon egyszeru a valasz erre a kerdesre. Hererakot sokkal a termekenysegi korszak kezdete utan kaphat az ember, ezert ertelemszeruen nem szolt bele a kivalasztodasba. A hererakosok nagyreszenek mar van utodja es a kellemetlensegek amiket a smegma okoz a hererakon (amire alapbol kicsi az esely) kivul nem halalosak tehat nem kivalasztodasi szempontok.
Viszont hanyszor is van baj a fitymaval? Nagyon gyakran. En is fitymaszukulettel szulettem es be kellett mettszeni, sajnos nem meteltek korul, ma mar altalaban azt csinaljak ilyen esetben.
Olyan tulajdonsagok amik nem szelekcios tenyezok nem fognak csak maguktol eltunni. Azok sztenderdizalodnak. Az evolucio is cellal mukodik.
Szaporodasi sikeresseget nem befolyasol es ki sem nyir reprodukcio elott. Na ezert nem kopott ki.
Szoval ja, mivel a smegma kronikus problemakat okoz es lassan kialakulokat, ezert a problema jelentkezese elott a szaporodas megtortent igy nem szolt bele a kivalasztodasba.
Ha sok akut gondot okozott volna akkor ertelemszeruen seperc alatt elonybe kerultek volna a kisebb fitymasok es seperc alatt leszaporodtak volna a nagyobbakat. Ezesetben viszont mar eltunt volna.
A masik h hererakot altalaban 40 ev folott szoktak kapni... meg 30 eve is 20 evesen szaporodtak az emberek.
Az okorban meg meg sem érték a nagyvenet, a faraok sem nagyon.
#12!
Te mennyi hülyeséget hordasz össze! Munka nélküli mohel vagy és itt népszerűsíted a fitymátlanítást? A szmegmának annyi köze van a hererák kialakulásához, mint a kelet-európai sünnek vagy a salix félék virágzási idejének.
Egyébként brit tudósok feltalálták a fürdést. Mondjuk, miattam, ha begyullad a szemed levátahtatod a szemhéjad, fejfájás esetén használhatsz guillotient vagy körömgomba esetén a lábujjak csonkolását is igénybe veheted.
Amugy egy otodeves orvostanhallgato vagyok. Csak hogy tisztazzuk. Semmit nem irtam, ami nincs meg tisztazva. Mindamellett tag latokorom van, amit nem a hangyak hordtak ossze.
A mandulagyulladasba bele lehet halni.
Az konstans es teljesen mas szerkezetu fertozes mint amirol a fityma alatt beszelhetunk. Amikor a mandulakat operaljak ki/tavolitjak el, akkor mar gockepzodesrol beszelhetunk.
#16!
Hogy ne kelljen azt hinnem, hogy pokolian romlik az oktatás színvonala, kérlek prezentálj egy kutatást, amely kimutatja a fityma megléte és a hererák kialakulásának kockázata közötti egyértelmű összefüggést! Ötödévesként ez ujjgyakorlat lesz.
Tenklyú!
Google: ncbi, cancer, hpv, circumcision
Jo olvasast.
#18!
Köszi, elég egy konkrét tanulmány, nem kell az egész Google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!