Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A hitgyüli is zabáltatja a...

A hitgyüli is zabáltatja a "vitaminokat" a "hívókkel", vagy csak a szcientológusok?

Figyelt kérdés
más vallásban is kell venni méreg drágán vitaminokat és azt enni, vagy csak az e-meter-es "thetán szint mérőknél:D" gyk: hazugságvizsgálósóknál van ez így?

2018. febr. 14. 10:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal nem. Ott tized van.
2018. febr. 14. 23:16
 2/13 A kérdező kommentje:
fizetés 10%-a az még nem is olyan nagy tétel. mások ettől sokkal durvábban húznak le..
2018. febr. 14. 23:25
 3/13 HaEv ***** válasza:
34%

Kedves Kérdező!

Képzeld, ismerek olyan reformátust, aki még az ásványi anyag pótlását is javasolja a híveinek hányás vagy hasmenés esetén! Micsoda felháborító dolog.

Nem vallásosok is élnek abból, hogy az ő "egyedül üdvözítő" vitaminkészítményeit vedd meg. És nekik is vannak mérőeszközeik. Sőt, képzeld, jártam már olyan orvosi rendelőben is, ahol vért vettek tőlem és azt mondták, hogy vérszegény vagyok. Nem tudom, melyik vallás hívei lehetnek...

Nem vagyok hitgyülis, de nem értem a kérdésben miért csak a Hit Gyülekezete érdekel? Nagyon sokan mások is teszik ezt. Még ateisták is.

A kérdésedre azonban van konkrét válaszom. A Hit Gyülibe járók is érdekeltek a saját egészségüket illetően, és ebben bátorítva vannak. Abban viszont nincsenek bátorítva, hogy a testvéreiket becsapva nyereségvágyból ilyen termékeket rátukmáljanak egymásra hazugságra alapozva.

Azt meg végképp nem értem, hogy a "hazugságvizsgálósók" kicsodák.

2018. febr. 15. 18:07
 4/13 A kérdező kommentje:

Kedves HaEv, a szcientologusok, eszik a "vitaminokat". Tudod a Xenu-ék :D

Olvass utanuk, modfelett erdekesek.

Reminitol ajanlott sorozat: Szcientologia es ami mogotte van.

Vagy a mig semmid sem marad c. megtortent esetet feldolgozo film.

2018. febr. 15. 19:26
 5/13 A kérdező kommentje:

Reformátusok nem szoktak furamód öngyilkosok lenni, meg kisemmizve. Szerintem nem őket szokták milliókkal lehúzni..

itthon is elég brutál, biztos nem véletlen a mostani razzia sem:

rejtélyes halálesetek a szcientológusok körül..

[link]

2018. febr. 15. 19:36
 6/13 T. Zoltán ***** válasza:
23%

Kedves Kérdező!

A Szcientológia egyháznál sem kötelező a vitamin szedés. Én 7 éve vagyok Szcientológus. Van amikor szedek vitamint van amikor nem. Ráadásul az orvosom ajánlására kezdtem szedni, aki azt sem tudja, hogy mi a Szcientológia.

A Hit Gyülekezet egyháznál sem hinném, hogy kötelező lenne.

A sportolók viszont nagy mennyiségben szednek. Szörnyű életük lehet. Rájuk kényszerítik,hogy rengeteg vitamint szedjenek folyamatosan. Szerintem is gusztustalan. Pfulj! Minden vitamin mondjon le! Éljen a vitaminszegény életmód! Legalább több pénz jut sörre.

Más. Mi az a thetánmérő?

A reformátusok nem szoktak öngyilkosok lenni?

Azért utána néznék ennek az adatnak a helyedben, mielőtt leírnám. Évente regisztrálta 800000 az öngyilkosok száma ma. A vallásuk legtöbbször nem merül fel, mivel nem sok köze van a valláshoz. Ugyan úgy volt már öngyilkos Buddhista, Katolikus, Református, Zsidó, Hindu, és Szcientológus is, ahogy ateisták és materialisták is követnek el ilyen sajnálatos dolgot.

Most a Szcientológia van porondon a médiában. Nyilván erről lehet írni. Ha ma 300 sikkasztási vád indul különböző ember ellen és abból 1 Szcientológus, akkor annak az egynek leirják a vallását is a cikkben. A többinek meg sem említik. Pedig biztos lenne közöttük Református, Katolikus, Hit Gyülekezete tag, stb. Ez a média módszere. Valaki meglátja ezt valaki nem. A mai társadalom így működik. Ezért és ebből élnek a bulvárlapok. Amíg növelhető így az eladott példányszám, addig így is marad és lesznek akik tovább adják. Ma még a rossz hír gyorsabban terjed mint az influenza. Majd változik ez. A sötét középkor is véget ért egyszer.

Szép napot!

2018. febr. 16. 21:43
 7/13 A kérdező kommentje:

Kedves Zoltán!

A szcientológia nem egyház, nevezzük biznisz szektának.

2018. febr. 16. 21:56
 8/13 T. Zoltán ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Nevezd ahogy szeretnéd. Számtalan országban elismert egyház már. Csak néhány példa: Spanyolország, Egyesült Királyság, Amerikai Egyesült Államok, Svédország, Olaszország, Venezuela, Mexico, Ausztrália, Belgium, New Zealand, stb. Magyarországon a törvény szerint Vallási Egyesület működés szerint, megnevezése szerint Szcientológia Egyház.

2018. febr. 16. 22:07
 9/13 A kérdező kommentje:

ezt a filmet is ajánlom:

Míg végül semmid sem marad

[link]

Remini sorozata is jó. De érdemes kiugrott szcientológusokkal is beszélgetni. Vagy akik benne vannak és látni ami velük történik.. Mit művelnek velük a pl. "vitaminok"

Bónyai Péter blogját is érdemes olvasni. Tudom a Xenu hívők szerint hiteltelen, stb. :)

Adatvédelmi Hatóság is vizsgálódik, mi a pálya Xenuéknál

Nem semmi egy banda ez a sci..

2018. febr. 16. 23:20
 10/13 T. Zoltán ***** válasza:
40%

Régi lejárt lemezek.

Adatvédelem Biztos aki azért felel, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe személyes adat, és ő maga olvassa fel azokat nyílvánosak a Tv-ben. Bónyai , aki szintén saját maga vallotta be nyílvánosan, hogy sikkasztotta az adományokat, majd ír egy könyvet amiben leírja, hogy mások milyen rosszul bántak vele. Jó példák. Igazán hitelesek. 😂 E mellé még egy a Német TV által is játékfilmnek titulált filmajánlás. Szép. Nem semmi banda. Ez igaz! 😉

2018. febr. 16. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!