Te mi okból látogatod ezt az oldalt?
1.A vallásos emberek egy jelentős része információ szerzése végett olvas,és ír ide,hogy megismerje más emberek meglátását.
2.Egy számottevő része a jelenlévőknek,vadászterületként használja az oldalt,hogy nézetei mellé híveket gyűjtsön.
3.Küzdőtérnek tekinti az oldalt,ahol gyakorlatilag kockázatmentesen le lehet győzni,minősítgetni,lealázni másokat.
4.Szintén találtam olyanokat,akik szórakoztatónak tartják mások bosszantását provokatív hozzászólásokkal,kérdésekkel.
Te melyik kategóriába sorolod magad,és milyen arányban?
12.Hsz!
Te most kinek válaszoltál?
13.Hsz!
Talán az 1.?
6-os vagyok. Az volt az első mondatom, hogy mit csinálok... :D
Aztán felsoroltam, hogy szeintem miért nem tartozok az első négy kategóriába.
Kérdező, troll vagy.
Tehát te a 3. és 4. kategóriába tartozol.
Kedves Kérdező, TE melyik kategóriába tartozol?
Mit keresel itt?
És miért jöttél ide, mi motiválta a kérdésedet?
Magamról: gyűlölöm az ostobaságot, utálom a hazudozó, tényeket letagadó embereket. Szeretném, ha az ide látogatók nem az ő világképüket ismernék meg, hanem láthatnák azt is, hogy hol és miben állítanak valótlanságot, ezért írom le a véleményemet a kérdésekre.
25.Hsz!
Én,az 1.kategória vagyok.
Hitemet építem,és megismerek másféle gondolkozású embereket,hogy megértsem őket,de valamilyen mértékben(10%),a 2. kategória.(Mivel megismertem Istent,és Fiát Jézust,követése biztonságot,és boldogságot szerzett nekem.Szeretném,ha mások is boldogulnának!Boldoggá tesz az a tudat,hogy vannak olyan olvasók,akiket akár parányi mértékben is a boldogság irányába fordíthattam!)
23.Hsz!
Ha jól értem,te eszmei tisztasági felelősnek érzed magad.
Milyen indítékból teszed ezt?
24.Hsz!
Jéghideg,de megértlek.Mindenki magából indul ki.
6-os/23-as vagyok.
Azt hiszem ezt is leírtam :) Sok a tévhit egy vallással kapcsolatban, ezeket igyekszem eloszlatni.
29.Hsz!
Értettem a célodat,de én az indítékodat,s nem a célodat kérdeztem.
(Pl.Egy olyan elhívatást érzel Istentől,hogy mindenkinek megmond a"frankót".
Vagy: Mindenkit szeretsz,és lökdösöd a tévelygőket a szerinted jó irányba.
Vagy:Mindenkit hülyének nézel,s úgy érzed,neked kell minket kioktatni. Stb....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!