Te mi okból látogatod ezt az oldalt?
1.A vallásos emberek egy jelentős része információ szerzése végett olvas,és ír ide,hogy megismerje más emberek meglátását.
2.Egy számottevő része a jelenlévőknek,vadászterületként használja az oldalt,hogy nézetei mellé híveket gyűjtsön.
3.Küzdőtérnek tekinti az oldalt,ahol gyakorlatilag kockázatmentesen le lehet győzni,minősítgetni,lealázni másokat.
4.Szintén találtam olyanokat,akik szórakoztatónak tartják mások bosszantását provokatív hozzászólásokkal,kérdésekkel.
Te melyik kategóriába sorolod magad,és milyen arányban?
Én abban a kategóriába tartozok akik próbálják megérteni hogy egy ilyen ellentmondásokkal teli mitológiában miért is hisznek az emberek.
Mikor rávilágítok hogy a bibliában az van leírva hogy az asztalon van egy banán később meg az van leírva benne hogy az asztalon van két banán volt mindig is.
Akkor ezt nem akarják elfogadni és jön a téma terelés meg a kihátrálás...
5.Hsz!
Mi okból kezdtél idelátogatni?
6.Hsz!
Nem azt kérdeztem,hogy mit nem csinálsz itt,hanem mi okból vagy itt.
7.Hsz!
Akkor te,az 1.kategóriába tartozol.
8.Hsz!
1+3
9.Hsz!
1+2
10.Hsz!
Rendben,de milyen indítékból?
11.Hsz!
Értem.Te vagy tisztán a 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!