Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Sok hívő miért szed gyógyszert?

Sok hívő miért szed gyógyszert?

Figyelt kérdés
2018. jan. 12. 10:32
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom,hogy a vallás és a tudomány kizárnák egymást.Másrészt nagy tudatosság és bátorság kell ahhoz,hogy bizonyos betegségekből gyógyszer nélkül meggyógyuljanak(bár,ha azt vesszük,pl.az egészséges táplálkozás is gyógyszer)és ez kevesekben van meg.
2018. jan. 13. 10:23
 42/55 Peter Drag ***** válasza:
33%
Miért van a templomon villámhárító?
2018. jan. 14. 05:42
 43/55 Juliusz48 ***** válasza:
32%
Észre kéne venni, hogy isten minden emberben benne van, még az ateistában is legfeljebb kételyként. Amennyiben valaki feltalál valamit a benne lévő istent nem tudja kihagyni a dologból. Erre a legjobb magyarázat, hogy rossz adatokból hibás módszerrel lehet jó eredményre jutni, tévedésből. Az a plusz benne amikor rájön a gondolkodó ember, hogy ez jó valamire. Na ezt tekinthetjük a bennünk élő isten sugallatának.
2018. jan. 14. 08:59
 44/55 A kérdező kommentje:

"benne lévő istent nem tudja kihagyni a dologból."

Szabad akarat van tudtommal.

2018. jan. 14. 10:00
 45/55 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb hívő tudja hogy az ima nem old meg mindent, na meg ha az ember és tudása Isten teremtménye így a gyógyszer Isten teremtményeinek alkotása, miért ne használhatná.

Megvan az a vicc mikor árvíz van a faluban?

Na, a pap felmászik a templom tetejére és elkezd imádkozni. Odaér hozzá egy csónak és benne ülők azt mondják

-Atyám, szálljon be, elvisszük innen

-Köszönöm gyermekem de nem tehetem, Isten majd megsegít

Tovább mennek, jön egy másik csónak, azokat is elküldi, mondván Isten majd megsegítni, egy harmadikat is elküld. Már egyre magasabban áll a víz míg a végén a papnak már úsznia kell de ezt sem bírja sokáig és megfullad. Mikor felkerül a mennybe dühösen Isten elé áll és megkérdezi

-Istenem, hát miért nem segítettél rajtam mikor bajban voltam?

-Küldtem három csónakot, mit akarsz még?

Na, kb így látom azt aki azt mondja nem kell neki gyógyszer majd az Úr segít.

2018. jan. 14. 12:29
 46/55 A kérdező kommentje:

Jaj, ne!

Már megint ez a marhaság!:D

Az a baj, hogy akkor is volt árvíz, amikor még csónak nem.

2018. jan. 14. 12:58
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

#46 igen de azóta isten csináltatott az emberekkel csónakot hogy ne fulladjunk meg.

Nem vagyok vallásos csak a mihez tartás végett, persze 500 éve nem volt ciki belehalni egy influenzába de ha manapság már megvan a lehetőség hogy ne tegyük miért kéne arra hagyatkozni hogy a teremtő TALÁN meggyógyít?

2018. jan. 14. 16:01
 48/55 A kérdező kommentje:

"emberekkel csónakot hogy ne fulladjunk meg."

Ahha, ő csináltatta.

Persze :D

Szerintem az első csónakkészítőnek nem szólt senki, hanem szüksége volt rá és megcsinálta.

És a legfőbb baj, hogy ez így még mindig karcsú, mert fulladnak meg emberek azóta is:D

2018. jan. 14. 16:10
 49/55 anonim ***** válasza:
33%

-Hogy a "41%"-os Jó Keresztény-e vagy sem-nem tudom ,és azt sem hogy azzal , hogy Kimondott egy nyilvánvaló Tényt-"Hogy az Evolució-Hazugság"-milyen Társadalmi-Etikettet sértzett meg-azt sem tudom?

-De attól Tény marad hogy az Evolució nincs Tudományos Alapokon bizonyítva....ezért még senki sem kapott-Nobel-Díjat(?)

-Mindig az Igazság Fáj a legjobban....

2018. jan. 14. 18:35
 50/55 Nereida3 válasza:
100%
Jesszusom... mert a gyógynövőnyek tényleg olyan Sátántól való dolgok, nem? Elárulnám, hogy a Ferenceseknek van gyógynövény kertjük. És hogy egy csomó gyógyszer gyógynövény alapú...
2018. jan. 14. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!