Sok hívő miért szed gyógyszert?
"benne lévő istent nem tudja kihagyni a dologból."
Szabad akarat van tudtommal.
A legtöbb hívő tudja hogy az ima nem old meg mindent, na meg ha az ember és tudása Isten teremtménye így a gyógyszer Isten teremtményeinek alkotása, miért ne használhatná.
Megvan az a vicc mikor árvíz van a faluban?
Na, a pap felmászik a templom tetejére és elkezd imádkozni. Odaér hozzá egy csónak és benne ülők azt mondják
-Atyám, szálljon be, elvisszük innen
-Köszönöm gyermekem de nem tehetem, Isten majd megsegít
Tovább mennek, jön egy másik csónak, azokat is elküldi, mondván Isten majd megsegítni, egy harmadikat is elküld. Már egyre magasabban áll a víz míg a végén a papnak már úsznia kell de ezt sem bírja sokáig és megfullad. Mikor felkerül a mennybe dühösen Isten elé áll és megkérdezi
-Istenem, hát miért nem segítettél rajtam mikor bajban voltam?
-Küldtem három csónakot, mit akarsz még?
Na, kb így látom azt aki azt mondja nem kell neki gyógyszer majd az Úr segít.
Jaj, ne!
Már megint ez a marhaság!:D
Az a baj, hogy akkor is volt árvíz, amikor még csónak nem.
#46 igen de azóta isten csináltatott az emberekkel csónakot hogy ne fulladjunk meg.
Nem vagyok vallásos csak a mihez tartás végett, persze 500 éve nem volt ciki belehalni egy influenzába de ha manapság már megvan a lehetőség hogy ne tegyük miért kéne arra hagyatkozni hogy a teremtő TALÁN meggyógyít?
"emberekkel csónakot hogy ne fulladjunk meg."
Ahha, ő csináltatta.
Persze :D
Szerintem az első csónakkészítőnek nem szólt senki, hanem szüksége volt rá és megcsinálta.
És a legfőbb baj, hogy ez így még mindig karcsú, mert fulladnak meg emberek azóta is:D
-Hogy a "41%"-os Jó Keresztény-e vagy sem-nem tudom ,és azt sem hogy azzal , hogy Kimondott egy nyilvánvaló Tényt-"Hogy az Evolució-Hazugság"-milyen Társadalmi-Etikettet sértzett meg-azt sem tudom?
-De attól Tény marad hogy az Evolució nincs Tudományos Alapokon bizonyítva....ezért még senki sem kapott-Nobel-Díjat(?)
-Mindig az Igazság Fáj a legjobban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!