A vallásokat miért nem szabályozzák?
Konkrétan mire gondolsz?
Én református keresztyén vagyok, velem mit csinálnál?
1. Mindenki abban hisz, amiben akar. Ezzel bűnt nem követ el, nem árt senkinek.
2. Az egész családom vallásos és hidd el, többször olvastuk a szent iratokat, mint te. Emellett egyetemet végzett, értelmiségi család vagyunk.
3. Az egyenjogúság nem vallásfüggő. Mármint az, hogy ténylegesen mi folyik egy családban. Minden vallás követői között vannak olyanok, ahol egyenjogú a két fél és olyanok, ahol nem. Az ateisták között is.
Nem veled, magával a vallással, egyébként én is reformátusnak vagyok keresztelve, de templomba nem járok.
Egy mese az egész, mindig úgy álltam hozzá hogy vagy van valami, vagy nincs, de mivel tanulmányozom a bibliákat, szent könyveket, rájöttem hogy ezek a vallások csak egy nagy mesék, önmagukat ellenzik néhol, és régebbi szent írásokba még az alap story is másabb..
Mért kéne szabályozni??
Ha szabályoznák sérülne a vallásszabadság, ami alapvető emberi jog.
Oké, szerinted hülyeség, más szerint meg nem.
Az én vallásomban van egyenjogúság, és én hitelesnek tartom a Bibliát. Te meg nem. Oké. De mindenkinek legyen meg a joga, hogy azt valljon, amit akar.
Néhány elmeháborodott terrorista miatt minden vallás rossz?? Ugyan már.
Gyerek lehetsz még. Majd rájössz, hogy nem minden fekete és fehér.
A vallásba mi a jó?
Én hoztam hogy a gyerekekre milyen hatással lehet/ mire nem képesek az emberek a hitükért, ha meg úgy gondolja hogy ő dönti el.. akkor már nem úgy cselekszik ahogy meg van írva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!