Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A fiatal Földben és univerzumb...

A fiatal Földben és univerzumban hívőktől kérdezem, mi a helyzet a csillagokkal?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés alatt láttam felvetni ezt a gondolatsort, először ott akartam hozzászólni, de mivel ott off téma volt, úgy gondoltam, megéri inkább külön kérdésként kiírni.

Szóval, érdekelne, hogyan magyarázzátok, hogy ha az egész világunk csak pár ezer éves, akkor hogyan láthatunk több millió fényévnyire lévő objektumokat is az égen? Ugyanis ez egészen pontosan annyit jelent, hogy az adott égi objektum fényének több millió éve kellett elindulnia, hogy mostanra ideérjen.

Belegondoltatok már ebbe?

2017. dec. 7. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell magyarázniuk, hiszen "hívők".
2017. dec. 12. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Ennyi idiótaságot összehordani egy helyen... szörnyű...

A vak hívőket úgyse tudod meggyőzni semmivel.

2019. máj. 17. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!