Jehova tanúi miért nem veszik észre hogy sok esetben nem is a hitüket próbálják védeni hanem a szervezetük ostobaságait?
A ,,Jehávé Tanui" egy szekta-egyház ami az USÁ-ból indult az 1950-es években!
Egy olyan ,,emberke" találta ki akinek ,,büdös" volt a munka!
A ,,Google" kereső segít minden adat fenn van!!!
Apropó én azzal szoktam őket eltessékelni, amikor hozzánk becsöngetnek, hogy megkérdezem őket hajlandóak - e átállni Római Katolikusnak, ők természetesen azt szokták válaszolni, hogy nem, erre én azt szoktam válaszolni, hogy nos én sem vagyok hajlandó a vallásomat megváltoztatni, mivel nem cserélgettem a vallásom, mert az nem egyenlő egy ,,alsónemű ruhadarabbal" amit naponta cserélgessünk!
Tehát az eredmény 1:1, és azonnal ,,tolják el a biciklit" jól nézzék meg a házszámunkat, és soha többé ne csöngessenek be!
Eddig ez bevált, felhagynak a zaklatással!!!
Jehova Tanúi úgy magyarázzák az igazságaikat (mit miért kell tenni, vagy mit miért nem szabad tenni), hogy a végén mindig megkérdezik "el tudod ezt fogadni?"
Ez olyan, mintha a matekot úgy tanítanák:2+2=4. El tudod ezt fogadni?
Az igazságot nem kell magyarázni. Ha valamit agyonmagyaráznak, az gyanús.
Én egyetlen vallást ítélek csak el: a Vak Hitet!
Mert a szervezetük ostobaságaiban hisznek. Ilyen egyszerű.
Egyik ismerősöm, aki jehovista volt a szülei miatt, de amit 18 lett, kilépett a szervezetből azonnal, mesélte, hogy az istentiszteletük 1 órás, fél óra a mise, a második fél órában pedig szituációs játékokkal gyakorolják, hogy milyen kitérő válaszokat kell adni akkor, ha a "megtérítendő", direkt a mondókába kérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!