Ateista vagyok és a hívőktől kérdezem, hogy mit csinálnának ha kiderülne hogy nincs isten?
Ilyen nem derül ki, ha mégis valaki ezt nyilatkozná nem hinnék neki.Mert az Úr mondta, hogy:Máté 24.11 És sok hamis próféta támad, akik sokakat elhitetnek.
Miért szerinted az élet csak, úgy kialakult magától, ősrobbanás?
Én nem hinném, mert nem alakul ki magától ennyi elem, se az Élet.
Mennyi növény és állat faj létezik? Nagyon sok, és mindegyiknek célja van a természetben.
A Nap tökéletes távolságra van tőlünk, mert, ha távolabb volna megfagynánk, közelebb megégnénk, ott a többi bolygó.
A Nap meleget ad, van vízünk ami nélkülözhetetlen.
Ezek mind bizonyítékok
"Én nem hiszek az ősrobbanásban sem mert a semmiből nem alakulhat ki az univerzum"
Az ősrobbanás elmélet nem is állít ilyesmit. Valamit nagyon benéztél.
"minden a prokariótákkal kezdődött"
Minden? :D
Az evolúció az ősrobbanásbol következik.
Isten létezésére van bizonyíték és az Jézus Krisztus, ezt a tudósok is elismerik.
"Az evolúció az ősrobbanásbol következik."
Miért?
@6:
"Isten létezésére van bizonyíték és az Jézus Krisztus, ezt a tudósok is elismerik."
A hittudósok maximum. Szabadon lehet hinni bármiben, de ne adjunk már emberek (itt most a tudósok) szájába olyasmit, ami nem igaz.
"Az evolúció az ősrobbanásbol következik."
Egyáltalán nem. Ha a világegyetem mai formája nem az ősrobbanásban keletkezett volna, akkor is ugyanúgy működne az evolúció.
# 1
Ami nincsen azt nem lehet bebizonyítani hogy nincs :D
Mivel nincsen!
Ez a "nem lehet bebizonyítani, hogy nincs" ez szellemesnek tűnik de nem az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!