Jehova tanúi, miért?
Ma voltak nálam ilyen emberek, becsöngettek, kimentem.
Kapucni volt a fejemen és eléggé fáradt voltam és szúrós tekintettel néztem.
Erre egyikük elkezdett bámulni és elkezdi nekem, hogy Térj meg Krisztushoz!
És nem adtak szórólapot, hanem elmentek:(
miért?
Szerintem fogadj szót nekik,mert nagyon okos tanácsot kaptál tőlük.Fogd fel úgy,hogy olyan emberek voltak,akik üzenetet közvetítettek a számodra.
János evangéliuma3/16
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
17
Mert nem azért küldte az Isten az ő Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa.
"akkor kik?"
Keresztények, mint én vagy sokak akik itt vannak. :) Az előttem szólóval tudok egyetérteni, tarcsd meg a tanácsukat, mert csak így lehet örökéleted. "Jézus így válaszolt: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához; csakis énáltalam." Krisztus által van csak örökéletünk. :)
"Térj meg Krisztushoz!"
1.a halálodat kívánták, hiszen azt akarták, hogy te is járj úgy, mint egy ember, aki több ezer éve meghalt
2.Jézust imádni bálványimádás, amire ő maga is figyelmeztetett, ilyenformán egyetlen "hívőnek" sincs joga az ő nevében nyilatkozni, és úgy a Szentháromságnak sincs semmi de semmi értelme.
3.inukba szállt a bátorság, és a természetes félelem legyőzte az ostoba fanatizmusukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!