Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A keresztenyek miert szidjak...

A keresztenyek miert szidjak ennyire a nem keresztenyeket?

Figyelt kérdés

2017. aug. 29. 19:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nyugi, szerintem a barátunk ezt megkapta múltkor tőlem, és próbálja visszapasszolni... De kivételesen igaza most is van :).

Mindegy. Felesleges egy ilyen gyarló emberi lélek miatt idegeskedned :D.

2017. aug. 29. 20:23
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon kevéssé hihető ez a sztori, de ha így van, akkor jelezni kell a szülőnek, hogy megfenyegetett a pap. Ilyet akkor sem mondhat, ha engedély nélkül ültél volna be az órájára. A szülő majd bemegy a suliba, és elintézi a dolgot. Egy pap viselkedéséből - bár még egyszer mondom, hogy hihetetlen a sztori - nem általánosíthatsz sokmillió emberre.
2017. aug. 29. 20:24
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem, nem "szidják" őket jobban, mint azok őket. Persze, az általad írt eseten joggal akadtál ki, de azért ne azonosítsd a kereszténységet, egy ostoba( nehéz rá más jelzőt találni) pappal
2017. aug. 29. 20:33
 14/26 anonim ***** válasza:
49%

Helló kérdező,

Szóval arra próbáltam célozni, hogy olyan kérdést tettél fel, ami nem bizonyított tényt, csupán helytelen általánosítást, csúnyábban kifejezve rágalmat tartalmaz a keresztényekre nézve.

Szóval megkérnélek legközelebb nagyobb tájékozottsággal fogalmazd meg kérdésed. Köszönöm.

Szóval elolvastam a kommented, valóban úgy tűnik jogos a felháborodásod, ez nem helytálló viselkedés a pap részéről.

Ennek ellenére a kérdés körüljárása érdekében csupán az egyik fél elmondását figyelembe venni hiba lenne. Szóval meg kell kérdeznem: volt-e ennek az esetnek bármilyen előzménye, ami ellenszenvet váltott volna ki az illetőből?

PencroftTivald

Ha a hozzászólásodat személyem felé intézted, el kell keserítselek, mert nem hogy ezt valaha megkaptam volna tőled, de emlékeim szerint nem is beszélgettünk.

2017. aug. 29. 20:46
 15/26 A kérdező kommentje:
#14 Annyi volt az elozmenye h halotta mikor az udvaron beszelgettem baraznommel mondtam neki h en nem hiszek istenben. Es azota nez ram ugy h meg a hatamon is felall a szor
2017. aug. 29. 21:10
 16/26 A kérdező kommentje:

Sajnos igaz. Azert nem akartam szolni a szuleimnek vagy kulonosebben senkinek se mert egy kis falubn lakom ahol sok idos ember el akik nagyon joban vannak a pappal es ugye az idosek koreben gyorsan terjed a pletyka ugyh...nem akartam ebbol vitat kezdeni

2017. aug. 29. 21:13
 17/26 A kérdező kommentje:

Sok keresztenytol megkaptam mar h en miert nem hiszek istenben. Erre el is mondtak nekik (most itt nem szeretnem boncolgatni) es mondtak h nagyon buta vagyok azert engem isten meg fog buntetni es pokolra fogok kerulni. Meg van egy 'gyogyithatatlan'(elvileg kinoheto) betehsegem es mindig megkapom ra hogyha hinnek istenben es megternek akk meggyogyitana. Csak en az ilyenekben nem hiszek.

2017. aug. 29. 21:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ennyi volt az előzmény (és remélem ezt ilyen hangnemben hallotta a pap, ahogy az imént leírtad), akkor valóban elvetette a sulykot. Nem hinném, hogy a környezetedben csak te nem hiszel Istenben, a többiekkel is így viselkednek? Mindenesetre szerintem beszéld meg vele négyszemközt, hogy a te dolgod, miben hiszel, nem keresztényi, ahogy neked állt stb.

Azért is furcsa amit írsz, mert az én környezetemben inkább azt nézik ki, aki vallásos. Érdekes, mik vannak.

2017. aug. 29. 21:31
 19/26 A kérdező kommentje:

Nalunk inkabb a nem vallasosakat nezik meg mert sok az idos ember es nem nezik kjo szemmel ha balaki nem hisz az o istenukben. A tobbiekkel is ilyen aki nem vallasos, marmint h csunyan nez ra,de eddig senkinek se mondott semmi hasonlot

2017. aug. 29. 21:43
 20/26 anonim ***** válasza:
18%
Számomra azért hihetetlen kicsit a történeted, mert írásod alapján most mehetsz 3. osztályba. Egy 7-8 éves meg nem ennyire önérzetes.
2017. aug. 29. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!