Hisztek abban, hogy a szentostyában (katolikusoknál) benne van Jézus Krisztus teste, áldozáskor őt veszik magukhoz a hívők? Ők hisznek ebben?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 12:10
21/27 anonim válasza:
Én csak a Katolikus Egyház tanítását védem,nem hiszem,hogy ezt meg kellene gyónnom!Ön az,aki azt írta,hogy csak szimbólum a szentostya,erre reagáltam az egyház tanításávala katolikus Dogmatikára hivatkozva.Aki akar nyugodtan utána nézhet!Kérem,hagyjuk abba ezt a vitát,ön csak le akarja járatni az Egyházat,provokál,ahogy írta is valaki!
22/27 anonim válasza:
Rendben,tényleg fejezzük be,mert nekem most vigyáznom kell a ministránsgyerekekre,akik nálam vendégeskednek!
Attila atya
23/27 anonim válasza:
Ha a Fiú megnyilvánulhatott Jézusban, akkor ugyan így megnyilvánulhat az ostyában is! Viszont ha nem, akkor viszont Jézusban sem!!!
25/27 anonim válasza:
Hát mondjuk itt az utolsó hozzászólásból leszűrve attila atya nem hinném hogy valódi lenne.
De az Egyházat pont az ilyen hülyék járatják le, mint a vitatkozó, hogy benne van az ostyában Jézus teste stb. Miért baj az ha belátjuk, ami józan ésszel könnyedén belátható, hogy ez szimbolikus dolog, mint maga a bibliai történetek jórésze is?
26/27 anonim válasza:
Jézus is szimbólikusan adta a kenyeret a tanítványoknak!
Ti meg vitáztok ezen?
27/27 anonim válasza:
Igazatok van,tényleg nem vagyok pap,elnézést kérek mindenkitől,akit felháborítottam ízetlen tréfámmal.
Attila atya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!