Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények miért szórják a...

Keresztények miért szórják a pénzt?

Figyelt kérdés
Hallottam a rádióban, hogy márvány szobrokat csináltattak a "meg nem született gyerekek emlékére" a kórházaknak. De talán, de csak talán, ha úgy is van felesleges pénzük az adományokból, inkább mondjuk nem is tudom...vehetnének belőle lélegeztetőgépet amire ténylegesen szükség van?! Ennek semmi értelme. Vagy csak szerintem lenne hasznosabb életmentő gépre költeni a pénzt, mint megemlékezni a halottakról akiken már nem lehet segíteni?

2017. máj. 21. 18:52
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

SZerintem ebben nincs semmi pénzszórás, ugyanis vannak akik később TÉNYLEG megbánják az abortuszukat, valamint vannak olyan nők is, akiknek a kívánt gyermekeik elmennek, azaz elvetélnek. A gyászfeldolgozásban pszichológiailag bizonyított, hogy fontos a "gyászszertartás", azaz virágot, mécsest elhelyezni egy helyen. Ezek a táblák ezeknek a nőknek, családoknak segít feldolgozni egy tragédiát.

Amúgy meg Magyarországon a legtöbb karitatív szervezet keresztény egyházhoz tartozik...

2017. máj. 24. 10:39
 22/23 anonim válasza:
A születésük előtt meghaltak sem nevet,sem koporsót,sem síremléket nem érdemelnek szerintetek?? 6.5 millió abortuszban elpusztult ember 1 táblát csak megérdemel?? Ennél olcsóbb megoldást tud valaki??
2017. máj. 24. 11:21
 23/23 anonim válasza:
100%
Ma Magyarországon kb 2 millió nő él ,akinek abortusz által vesztette életét a gyermeke. Ők hol gyászoljanak?? Hadd vigyenek néha egy virágot és a könnyeiket az emléktáblához. A férfiakról se feledkezzünk meg . Ezentúl nem az italboltban kell a gyászukat elfolytani,hanem elmerenghet a tábla csendjénél.
2017. máj. 24. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!