(18 +) Korhatáros vallással kapcsolatos kérdés?
Valójában mivel a természetes biológiai működéstől eltérő állapot, betegségnek betegség. Ami kérdés lehet maximum az, hogy milyen eredetű, pszichés, genetikai, vagy valami más?
Mint ahogyan a pszichoszexuális fejlődés "zavara" sem egyértelműen determinálja a homoszexualitást.
Más részről, ha valakiben nincsenek meg azok a génmutációk, amelyek a hajlamosításért felelősek, akkor többnyire még akkor sem lesz homoszexuális az illető, ha a pszichoszexuális fejlődésének körülményei egyébként elősegítenék azt.
A prosztata témába most nem szeretnék belemenni...
Mondok egy durvábbat:Isten nem ítélkezik senki felett.Mi emberek ítéljük meg egymást,magunkat.
Szia
Nem értek egyet az okfejtéseddel.
NEM teszek a kettő közé egyenlőségjelet, csak próbálom elmondani, hogy miért nem látok logikusnak a kérdés sorozatodat.
Egy pedofilnak is orgazmust okoz a tette, ám ez miatt még nem elfogadható.
Nem tudom, hogy az ilyen hajlamok genetikaiak vagy pszichések; gyógyíthatók, vagy sem.
Ehhez nincs elég ismeretem.
Ám, minden tiszteletem az olyan emberé aki aki a hite miatt leküzdi az ilyen vágyait és tisztán akar Isten előtt állni, mert számomra nem kérdés, hogy Isten hogyan gondolkodik ezen vágyak kielégítéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!