Mélyen hivőktől kérdezem, mi a célja Istennek az olyan emberekkel, akik magányosak, szegények és boldogtalanok?
* máris tengernyi értelmet fog nyerni.
Jav: máris tengernyi értelmet fog nyerni az élete
Szia!
Talán az, hogy felefedezze, hogy az élet nem statikus, hanem élethelyzetek sora. Mindamellett, hogy nem minden ember kell, hogy párkapcsolatban éljen, ennek megváltoztatására megvan a lehetőség. A gazdagság sem belépő a boldogsághoz, ahhoz a boldogtalan vagyok gondolat szélnek eresztése is elegendő.
Nem tudom kitől idézem-"A boldogsághoz nem kell semmi, a boldogtalansághoz elég egy gondolat."
3.7.Hsz!
Ne várj reális értékelést ezen az oldalon!
Sok értékelő, sosem olvassa el azt,amit értékel,és szintén sokan,csak a %-odat.
Az oldalon több istentagadó romantikázik,akiknek kedvenc szórakozásuk istenfélőket köpködni,rúgdosni.
Szia.
Én egy dologra gondolok, hogy mindenek előtt szeretné, ha hozzá kerülnél közelebb.
Kezd el Istennel a kapcsolatot.
Bár nemtudom most mennyire vagy közel hozzá? És ezt a kérdést neki is felteheted.
Egy méjen hívő nem tudhatja a teremtő akaratát , mivel a teremtő útjai kifürkészhetetlenek !!! A kérdéseddel fordulj ahoz , akiről hiszed hogy berakott ebbe a szituációba !!!
Őszintén kérdezz !!! Aztán hallgass el , és figyelj , mert kapsz választ !!! De arra kapsz amit kérdeztél !!! Úgyhogy , jól gondold meg mire vagy kiváncsi !!! Kérj , Várj , és Adatik !!!
Isten,az embert boldogságra teremtette.
A boldogság módszertanát is megtanította ihletett szolgáin keresztül.(A szeretet törvénye,10 parancsolat.)
Ha valakit nem érdekel ez a módszertan,nem tartja be a "használati utasítást",az NEM az Isten hibája.
A szeretet,nem bizonyos dolgok el nem követése,hanem progresszív cselekvés.
Nem láttam még olyan szeretettel élő szegény,csúnya,beteges,szerény képességű embert,aki nem volt boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!