Ha léteznek földönkívüliek ők is mennybe jutnak mit ir a biblia errül?
Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 12:38
3/21 A kérdező kommentje:
miért nem?
2017. máj. 10. 12:57
5/21 A kérdező kommentje:
de az mondja istenn hogy nem csak ezt a villágod teremtetem
2017. máj. 10. 13:20
7/21 anonim válasza:
"de az mondja istenn hogy nem csak ezt a villágod teremtetem"
Ilyen ige nincs a Bibliában.
8/21 A kérdező kommentje:
benne van a bibliában teremtés részbe van isteen világos irja hogy nem csak ezt a villágot teremtetem
2017. máj. 10. 13:58
9/21 anonim válasza:
Egy katolikus pappal beszélgettünk erről, ezért a katolikus álláspontot ismerem:
Amennyiben létezik élet a földön kívül is, és az ott élő lények ugyanúgy értelemmel, lélekkel rendelkeznek, akkor számukra is van üdvösség. Ugyanúgy az ő teremtőjük is az Atyaisten és Jézus megváltása nem köthető időbeli és térbeli korlátokhoz, tehát ők is meg vannak váltva és van nekik is lehetőségük az örök életre.
10/21 anonim válasza:
"benne van a bibliában teremtés részbe van isteen világos irja hogy nem csak ezt a villágot teremtetem"
Ilyen ige sincs, bocsesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!