Tanúk ti látták már ezt a filmet? Észrevettétek hogy mekkora csúsztatás van benne?
Nem fogom végig
szenvedni. Mi van benne?
A lényeg kb ez!
"(New York)Ez gyakorlatilag azt jelenti,hogy a szervezetünk ingatlanjait,beleértve a királyság termeket,és a gyönyörű fiókhivatalunkat az orosz kormány jogtalanul lefoglalta. A döntés azonnal érvénybe lépett! Mélységesen együt érzünk veletek kedves testvérek és testvérnők akik Orosz országban éltek. Tudjuk mennyire értékelitek a világ többi részén élő testvéreitek támogatását......és mennyi ima és könyörgés szállt fel Jehovához értetek, és fog továbbra is!A Jehovába vetett bizalmatok igazán megható!Nemsokára beszélünk Mark Sanderson testvérrel aki ott volt a tárgyaló teremben amikor ki hirdették az ítéletet.(Moszkva)Amikor köztudomásul lett,hogy Oroszország legfelsőbb bírósága arról fog dönteni,hogy betiltsák e Jehova Tanúit számos ország nagykövetsége érdeklődött,hogy mi vezetett idáig.Jó néhány MAGAS RANGÚ(világi) TISZTVISELŐVEL sikerült találkozót megbeszélnünk KÜLÖNBÖZŐ MOSZKVAI NAGYKÖVETSÉGEKEN. És jó volt látni,hogy hogyan reagáltak ezek a BEFOLYÁSOS (világi) SZEMÉLYEK. Nagy hatással volt rám, hogy SOKAN KÖZÜLÜK KÉSZEK VOLTAK MINDENT MEGTENNI amit a saját hatáskörük megenged...../A tárgyalás 1 napja/ Amikor oda értünk úgy 200 várták odakint,hogy beengedjék őket a tárgyaló terembe.....(5:20 perc)Egyértelmü volt,hogy az ügyünk NEMZETKÖZI figyelmet kap...(6:18 perc) Például a testvéreknek egyértelmű bizonyítékaik voltak rá,hogy azért számolták fel némelyik gyülekezetünket mert előzőleg a hatóságok kiadványokat rejtettek el a teremben. De a bíróság nem volt hajlandó megnézni az erről készült videót....(8:6 perc)Rengetegen jöttek oda HOZZÁM hogy KIFEJEZZÉK AZ ÉRTÉKELÉSÜKET A VEZETŐ TESTÜLET TÁMOGATÁSÁÉRT.Azért,hogy NEM EGYEDÜL KELL MEG BIRKÓZNIUK a helyzettel..... (Első nap de Jézus nevét még nem hallottam). a testvérek ÚGY ÉREZTÉK,HOGY A VEZETŐ TESTÜLET OTT VAN VELÜK!!!! (egy tanú szóvivő beszéde a 8:29 percben) Az inditványainkat el utasították.Meggyőződésünk,hogy a vád teljesen megalapozatlan és hamis.Ami most történik az Oroszországi föderációban az nem más mint VALLÁS ÜLDÖZÉS!!!!!......MEGÖLELTÉK SANDERSON TESTVÉRT és ezt mondták neki /EZ ÉLETÜNK LEGEMLÉKEZETESEBB NAPJA!!!/(A Tárgyalás 2 napja 9:40 perc de Jézus még sehol!) (A tárgyalás 3 npja 11:00 percben. Na ezt figyeljétek meg Sanderson mondja)A harmadik nap a Máté 10:18-ra emlékeztet. Kormányzók és királyok elé fognak hurcolni benneteket énértem...Miért is? Azt írja,hogy tanulságul nekik és a nemzeteknek.(ÉS A NEVÉT NEM MONDTA KI!!!NEM MONDTA KI JÉZUS NEVÉT!!És aki nem tudja,hogy az igében kiről van szó az automatikusan Jehovára gondol)Tárgyalás 4 napja de még Jézust sehol nem hallom. A Tárgyalás 6 napja de Jézus még sehol.Hallottam már Jehova nevet, Sanderson nevet,Szása nevet, halottam már a vezető testület bálványozásáról meg mindenféle orosz tanúk neveit akik Szibériában voltak száműzve, de még Jézus nevét nem hallottam. "Sanderson /szóval a kedvezőtlen ítélet ellenére jehova neve az egész földön dicsőítve van./"
Kérdező.
Nem kell sajnálni a Tanúkat akik mindenkit bálványimádóknak illetve világiaknak tekintenek élen a Katolikus Egyházzal.Jogos a kirekesztésük és ugyanakkor érthető is.Ha Oroszországban élsz akkor tisztelned kell az orosz törvényeket ha meg nem akkor jobb esetben fel kell szedni a sátorfát amig megteheted.Egy megtévesztett neoprotestáns szekta a Jehova Tanúi semmi más.Tudod mindenki azt kapja amit megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!