Ha eljutunk majd más holdakra és bolygókra, és kiderül hogy ott is kialakult az élet, legalább egysejtűek szintjén, milyen hatással lenne ez a hitedre?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 25. 19:32
21/23 Mittudomain válasza:
Magamban hiszek. Így számomra más bolygókon való élet felfedezése tudomány és evolúció témakör lenne. Izgatottan fogadnám ha kiderülne hogy már nem is 1 nem is 2 hanem több sejtű élő organizmust találnának.
22/23 anonim válasza:
Földön kívüli életben hinni nem az ateisták erénye. Én pl. keresztény katolikus vagyok és hiszek a földön túli életben, s abban hogy rengeteg olyan bolygón van élet sőt intelligens élet.
Istent, s Jézust sokan félreértelmezik az egyház ami zavart okoz, miközben nevezzük Jézusnak azt aki teljesen világosan és elmondott mindent a teremtésünkről, a megváltásról aminek köszönhetően nem lettünk újabb vizözön vagy bármi katasztrófa áldozatai és beszélt a túlvilági életről is.
23/23 anonim válasza:
Én keresztény katolikus vagyok, és nem hiszek a földön túli életben. Mégpedig azért, mert meggyőződésem, hogy Isten ezt az egy bolygót akarta élőlényekkel megtölteni, és az egész világegyetemet értünk teremtette. Ha nem, és más bolygókon is van élet, és más élőlények is kerülnek a mennyországba, nem zavar. De a világvége nem a Föld és az emberiség végét jelenti, hanem az egész anyagi univerzumunk végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!