Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Van Jehovának népe ma is a...

Van Jehovának népe ma is a földön?

Figyelt kérdés
KZitus figyelmébe szeretném ajánlani ezt a kérdést.
2017. márc. 25. 10:36
 1/5 anonim válasza:
Igen, pl én meg a barinőm Dulcicus meg Esztikehh(amúgy tényleg vannak, a zsidók)
2017. márc. 27. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen,van.

Mindazok,akik Őt választották uruknak,istenüknek,azok az Ő választottjai,bármilyen nemzetből.

2017. márc. 27. 20:01
 3/5 anonim válasza:
És messzire kerüld el őket!
2017. márc. 28. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

2 népe van Jehovának.

A cigány és a zsidó. Hu de sokat szoktam látni KZitust, kicsit a múltbeli önmagamra emlékeztet.

2017. ápr. 1. 00:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én különben csak 1 embert tudok aki eladta a lelkét Jehovának. Őt úgy hívják, hogy Faust. Ő mivel, szegényes ember volt, azt kívánta cserébe, hogy 20 évig legyen gondnélküli boldog élete. Amikor már tudta, letelik a húsz év, elhívta a barátaid egy utolsó vacsorára, majd a vacsora után bezárkózott, a szobájába és lekapcsolta a villanyt. Csak hangos kétségbeeset kiáltásokat hallottak a barátai, mikor a haverok az ajtót, látták hogy a barátjuk szanaszét van tépve, véres a fal, plafon.
2017. ápr. 1. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!