Hát én csak azt látom itt,hogy megpróbáljátok a keresztényeket trollkodással pukkasztani.Ő valóban ősszel született, ha nagyon vájkál az ember,még a pontos dátumot is megtudhatja.Jézus létezése bizonyított tény.Bizonyított.Rendben?Ahogyan történelmünk sok nagyja is bizonyítottan élt.A különbség az hogy Jézus a mai napig él.Ez is bizonyított tény.Tanúk sokasága látta feltámadva,és egyéb mai napig megtapasztalható bizonyítéka van.A betlehemes jászolos vackok,meg a tradícionális vallásos maszlagoknak,sőt még az inkvizíciónak sincs,hangsúlyozom SINCS semmi köze az igazi kereszténységhez.Csak egy vallási felekezet túlkapása az igazi keresztények ellen.Már ezen is elgondolkodhatnának némelyek,hogy mind e mai napig(lásd Szíria,Afrikai országok,stb)az életüket áldozzák a hívők a meggyőződésükért.Ha egy értéktelen semmi lenne a hit Istenben,senki sem adná érte a legdrágábbat.De Jézus is a legdrágábbat adta értetek,az életét.Mert szeretett titeket már akkor.Azt akarja,hogy bűneitek jogos büntetését ne ti arassátok le,mert már Ő elszenvedte helyettetek.Csak azt kéri tőletek,hogy bízzatok benne,és fogadjátok el az Ő engesztelő ajándékát,mert szeretete még mindig vár titeket.Kérlek arra benneteket,hogy a jó emberi érzésekre való tekintettel (illem),ne trollkodással töltsétek ezeket a napokat.Ha nem is hisztek,ne bántsátok meg azokat,akik igen.Ők adtak nektek lehetőséget arra,hogy a vallási tartalmából kiüredített ünnepen megünnepelhessétek Őt.Ugyanis Isten nem csupán szeret,hanem Ő maga a szeretet.Boldog karácsonyt!
2016. dec. 25. 12:11
12/27 A kérdező kommentje:
#11: engem nem a trollkodás vezérelt, hanem a kíváncsiság. Szegény Serpent is csak megjegyezte, hogy zavarja a kerti betlehem. Nem tehet róla szegény, hogy a szülei odatették... :D
2016. dec. 25. 13:55
13/27 anonim válasza:
Miért pont karácsonyhoz kötöd a feltételezést? Min változtatna, ha nem pont karácsonykor derülne ki?
"Miért pont karácsonyhoz kötöd a feltételezést? Min változtatna, ha nem pont karácsonykor derülne ki?"
Csak annyi, hogy most karácsony van, és ez jutott eszembe.
2016. dec. 25. 17:35
16/27 anonim válasza:
Mármint ha az derülne ki, hogy Jézus nem is pont dec. 25-én született? Akkor semmit sem csinálnék másképp, mert a születésének pontos napját sosem tudtuk, nem is azt ünnepeljük...
Vagy arra gondolsz, hogy az derülne ki, hogy mondjuk Jézus meg sem született? Akkor az azt jelentené, hogy nem történt meg a megváltásunk, tehát várnám az Üdvözítőt, mint a zsidók. :))
"Vagy már nektek sem Jézus születését jelenti a karácsony, sokkal inkább a szeretet, a család és az ajándékok ünnepét?"
Ez a kérdés anomália, mert maga Jézus a szeretet (a valódi) és enélkül nincsenek ajándékok , csak tárgyak.
2016. dec. 25. 18:39
17/27 anonim válasza:
mivel nyilvánvaló tény hogy a keresztény vallás csak egy nemlétező istennek emlegetett entitást imád ami nem létezik nem csinálhatott fel egy nőt aki szüzen megszült egy embert aki nem is ember hanem félisten de fel is kelt holtából tehát nem is félisten hanem félzombi
ja nem tartok ilyeneket nem is értem mért nem?
2016. dec. 25. 19:33
18/27 anonim válasza:
nem küldeném haza a vendégeket, a család felé való tiszteletből, azt csinálnám amit még korábban mikor ateista voltam: csatak részegre innám magam, és puffogék hogy mennyire le...m, hogy "hát a mai fiatalok" meg "kis barátnőd megvan még?" meg "suli megy?" és egyebek, meg hogy egyáltalán minek tartjuk ezt az ünnepet ha az egész cucc csak kamu
2016. dec. 25. 20:52
19/27 A kérdező kommentje:
#14: igen, ez egy a néhány vallásos propagandaoldal közül. Kár, hogy a pogány történetírók mind a Biblia alapján írtak Jézusról, nem pedig ők maguk jártak utána, valóban létezett-e. Persze az a júdeai felkelés pont jól jön, mert lehet arra fogni, hogy nem maradtak források és szemtanúk. De az az igazság, hogy bármennyire is elpusztult Jeruzsálem meg a provincia, valamilyen más forrásnak csak fenn kellett volna maradnia, ha valóban megtörtént volna az, ami a Bibliában van, de nem így gondolod?
2016. dec. 26. 00:02
20/27 Helyes válasz válasza:
A biblia egyben történelemkönyv is.Pontos nevekkel,helyekkel.De nem csak a biblia alapján fogalmaztak meg állításokat a történetírók,sőt ez pont nem jellemző rájuk.Jozefus Flavius név mond valamit?Nos ha valamit le akartok írni egy oldalon,legyen az akár a gyakori kérdések,azt fogalmazzátok meg korrekten.Ne a tények elferdítésével,vagy azt hallottam,hogyokkal,meg úgy olvastam,meg ezt mondták...stb.Az írásotok a ti szellemi terméketek.Azért ti vagytok a felelősek,és számon kérhetőek is egyben.Isten is leíratott egy könyvet,hogy tudd hogy ki Ő,és hogyan kell szabályszerűen élnie az ő képmásának.Ő is felel az írásáért,és Ő a mai napig komolyan is veszi azt amit oda leírt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!