Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha az első 2 ember a földön...

Ha az első 2 ember a földön Ádám és Éva? ( többi lent)

Figyelt kérdés
és lett 2 gyermekük Káin és Ábel? akkor hogyan tovább nincs más nő? állitólag átmentek a másik faluba nőért de hogy? ez nekem már bonyolult
2016. dec. 10. 23:46
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
mi az hogy ilyen? :) én nemtudok olyanban hinni ami ekkora kuszaság,nem is értem hogy mások hogy tudnak,de az az ő dolguk
2016. dec. 13. 22:02
 32/35 A kérdező kommentje:
vagy valaki hisz a mikulásban?
2016. dec. 14. 00:18
 33/35 anonim ***** válasza:
53%

én igen - a Mikulás a "titokban ajándékozásról" a titokban add a jót" - erről szól, hogy az ne legyen cserekereskedelem, hanem ajándék a szó nemes értelmében.

Kell hozzá egy minimális elvont gondolkodási képesség, ha az nincs mese, butaság, röhögni való stb

A nagy szép mesék befogadásához is kell képesség - a gyermekeknek megvan, azért is mesélnek a jó szülők, nevelők nekik igazi nagy meséket (Benedek E. Illyés, Kriza, Berze Nagy gyűjtemények) az az ő művészetük.

Később egyesekből kiölik, ez a képszerű ragyogó művészi gondolkodás egyesekben elkorcsosul,de az elvont gondolkodás nem alakul ki (ez összefügg, kell a képszerű gondolkodás hogy felnőtten elvont gondolkodásra képes legyen). Ekkor már nem fog művészi alkotást megérteni, marad a tv-k való világ szennyei.

2016. dec. 14. 08:54
 34/35 anonim ***** válasza:

LOL. Újra visszanézek poénból a kategóriába, s mit látok?

"Az evolúciós mese a következőt állítja:"

1, Az evolúciós elmélet tudományos elmélet, nem mese

2, Az evolúciós elmélet NEM EZT állítja,

3, Ezt TI, kreacosok meg tervezősdisek állítjátok :)

2016. dec. 17. 22:59
 35/35 anonim ***** válasza:

JÁJ!

# 16.!

"Hol vannak azoknak a példányoknak a leletei, amiknél a véletlen fejlődés nem sikerült úgy, hogy az tovább szaporodhasson?"

- Mármint mit akarsz? Egy szűzen fosszilizálódott mammutot? :D

"Hogy lehet az, hogy egyáltalán semmiféle nyoma nincs annak, hogy a véletlen létrehozott volna bármiféle olyan fajt, ami tovább tudott fejlődni egy magasabb szintre?" - - Ő, mondjuk DNS?

"Vagy hogy lehet az, hogy amikor szaporodásra alkalmatlan faj jött létre, akkor az nem halt ki?"

- Miért kevered a FAJt az EGYEDdel? :D

"A szervezetünkben NINCS olyan szerv, ami nélkül tudnánk élni, létezni, szaporodni!" - Pediglen egyre több lesz, ahogyan a technika fejlődik...

2016. dec. 17. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!