Ha az első 2 ember a földön Ádám és Éva? ( többi lent)
"Hol vannak azoknak a példányoknak a leletei, amiknél a véletlen fejlődés nem sikerült úgy, hogy az tovább szaporodhasson?"
El kell keserítselek: ezek a példányok egyszerűen nem szaporodtak, így az Úr parancsa ellenére nem népesítették be a Földet, emiatt fosszilizálódni sem tudtak, így nem örvendeztetnek meg minket leletekkel.
Csak példaképpen említem: az emberek között is előfordul a meddőség, amikor is a véletlen fejlődés nem sikerült úgy, hogy ők tovább szaporodhassanak. Ennek megfelelően nem is fogsz olyan embercsoportot találni, amelynek egyedei örökletesen meddők........
---
"Hogy lehet az, hogy egyáltalán semmiféle nyoma nincs annak, hogy a véletlen létrehozott volna bármiféle olyan fajt, ami tovább tudott fejlődni egy magasabb szintre?"
A világ tele van ilyen fajokkal. Példaképpen hadd említsem meg az emberi fajt, amelynek a teljes biológiai története tele van fejlődéssel. Gondolom, te sem állítod azt, hogy megrekedtünk volna például a Homo Erectus szintjén, és azóta semmi fejlődést nem mutattunk?
---
"Vagy hogy lehet az, hogy amikor szaporodásra alkalmatlan faj jött létre, akkor az nem halt ki?"
Jaj, ez már határozottan érdekes, kérlek, mutass nekem egy olyan fajt, amely szaporodásra képtelen, és nem halt ki!
Naaaaa, igazán, lécci, lécci, lécci!
---
"A szervezetünkben NINCS olyan szerv, ami nélkül tudnánk élni, létezni, szaporodni!"
Hmmm... Vakbél, féregnyúlvány játszik? :-D
---
"És mégis azt állítjátok, hogy ez az egész komplex szervezet, az emberi test, fokozatosan jött létre."
Igen, azt. Hát mit tegyünk, ha már egyszer ennek bizonyítékai vannak? Tagadjuk le, mint te teszed?
---
"A butaság netovábbja!"
Igen, én is ezt éreztem, ahogy olvastam a soraidat... Na, legalább valamiben egyetértünk. :-DDD
Ádám és Éva története szimbolikus, nem szabad szó szerint értelmezni.
Egyébként a genetika szerint is minden ember egyetlen "ősanyától" származik, be van tudhomályosan (sic) is bizonyítva, azaz Évától. Mi a probléma?
"Hmmm... Vakbél, féregnyúlvány játszik?"
Jó ég, még a középkorban vagyunk, hogy azt hisszük, hogy a vakbélnek, a timusnak, a farokcsontnak, stb. nincs szerepe?
Pedig már 1996-ban az EÜ főiskolán megtanultuk ezek fontos szerepét, és hogy nem csökevények, most meg 2016 van:(
"Pedig már 1996-ban az EÜ főiskolán megtanultuk ezek fontos szerepét, és hogy nem csökevények,"
OK, akkor pár szóban ecsetelnéd nekünk, tudatlanoknak, hogy mi is az az igen fontos szerepük, amely nélkül nem lehetne élni? :-D
És ha több ősapa is van?
Ősanya csak egyetlen lehet, de ősapa akár több is. Elképzelhető, bár nagyon kicsi az esély rá, hogy az emberiség két ősapától származzon, és arra, hogy mindkét ág többé-kevésbé egyenletesen fejlődjön, ne írtsák ki egymást, ne haljanak ki, stb. Nem?
Egyébként az ősanya nem feltétlenül lehetett csak és kizárólag emberszabású (bár azt mondják, őséva kb. 200 000 évvel ezelőtt élt, tehát ő Homo Heidelbergensis vagy Homo Sapiens volt), akár egy hal is betölthette (volna) ezt a szerepet.
szerintem a biblia meg a többi hablaty ez a gyengék hite aki már nemtud semmi másban hinni mint ebben,és ez szerintem szomorú.
higyj abban amid van ami körülötted van ne a mesékben
ami körülötted van, abban nem kell hinned - az tapasztalod.
De kérdező! eddig rejtegetted, hogy te ilyen... ilyen...ilyen... vagy?
Maradj meg ebben az állapotban. Viszontlátásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!