Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Van arra valami kézzelfogható...

Van arra valami kézzelfogható bizonyíték, hogy Isten és Jézus valóban léteztek? (szektákhoz tartozó emberek válaszait nem várom, köszönöm)

Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 18:38
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
0%

75-ös, azon mit nem értesz, hogy VAN rá bizonyíték, attól, hogy nem fogadod el? Julius Caesar se lesz semmissé attól, hogy nem fogadom a létezését alátámasztó bizonyítékokat.

Előző, ez az érvelés kissé nagyon santit. Ha valaki 1000 év múlva foglalkozna korunkkal akkor azt tudná meg, hogy létezett egy pokemon nevű játék meg hogy volt egy star wars című sorozat, amiben birodalmi lépegetőket használtak...

2016. nov. 23. 15:23
 32/50 anonim ***** válasza:

"attól, hogy nem fogadod el?"

Még nem láttam a bizonyítékokat. Ha leírod - RÖVIDEN! - akkor megnézem.

2016. nov. 23. 15:28
 33/50 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Istentelenek!

Szeretném,ha felfognátok,hogy istentelenségetekre SOHA nem találtok bizonyítékokat,de számtalant Isten létezésére!

Minden Bíróság Földünkön elfogad két egybehangzó tanú vallomását bármilyen súlyos perben.Jézus életéről,munkásságáról,kettőnél sokkal több bizonyíték van.

Szintén elégséges bizonyíték egy történés bizonyítására a végeredmény.(Ha valakinek megtalálják a meggyilkolt holttestét,nem kell bizonyítani a gyilkosság tényét.)

Az élet létezik,-mégpedig gyönyörűen-ami bizonyítja az Alkotó létét.

2016. nov. 23. 19:07
 34/50 anonim ***** válasza:
78%
Az,hogy valamit 100-an vagy millióan igaznak mondanak,még nem lesz az. Utazz el Észak Koreába és meglátod..
2016. nov. 23. 19:48
 35/50 anonim ***** válasza:
75-ös: Már leírtuk párszor, csak te könnyedén ignorálod, feltételezem azért, mert nehéz elfogadni, hogy esetleg tényleg létezik egy felsőbb hatalom, akit te elutasítottál. Megnyugtatlak, Jézus létezése tény, de ez még nem jelenti azt, hogy feltétlenül Istennek is léteznie kell. Viszont mindenképp növeli az esélyét a dolognak.
2016. nov. 24. 11:19
 36/50 anonim ***** válasza:
45%

Már tényleg rengetegszer leírtátok, csak még egyetlen bizonyítékot sem tudtatok hozni, egyszer sem - hiába kértem több alkalommal is.

Egyre erősebb a meggyőződésem, hogy nem is volt soha a kezetekben semmiféle bizonyíték.

Ezek után hiába írjátok le ismét ugyanazt még 50-szer, de ugyanúgy bizonyíték nélkül, valamint hiába pontoztok le mind - ettől még ugyanúgy nem fogom elhinni.

Mint ahogy más sem fogja.

2016. nov. 24. 11:43
 37/50 anonim ***** válasza:
#36 Igen, sokszor le lett írva, hogy vannak bizonyítékok, viszont én magam is leírtam, hogy nyugodtan keress utána, ha beírod keresőben számtalan oldalt fogsz találni, ami részletesen leírja ezeket, miért várod, hogy mások keressék ki neked? Ezt ne várd, ha ez téged érdekel, akkor túl kell tenned magad a gyakorikérdések válaszain, mert kezdtem azt érezni, hogy te már rég eldöntötted, hogy nincs bizonyíték, és csak hergeled, provokálod az itt lévő keresztényeket. A mondandód utolsó részére reagálván, mit gondolsz kinek van veszíteni valója? Te haraggal, és indulatokkal írsz, nyilván való, hogy az életedben is hasonlóan reagálsz más helyzetekre, amik nincsenek azonos véleményem veled, szerinted azzal, hogy másoknak jól megmondod a "frankót" bárki veszít bármit is? Egy keresztény hitét megélő ember, boldog és kiegyensúlyozott, és attól függetlenül, hogy te mit gondolsz, mit érzel, még hinni fog Jézusban és boldog lesz, ellenben veled, aki láthatóan nem éppen kiegyensúlyozott. Ha őszinték a szándékaid akkor tovább tudsz lépni ha nem, ismét visszaírsz majd nekem is valamit, arról, hogy megint tévedek, nincs bizonyíték, stb, de ettől semmi sem fog változni, se a tiéd sem az én helyzetem.
2016. nov. 24. 12:34
 38/50 anonim ***** válasza:
65%

#37:

már írtam: nem fogom átrágni magam 500 oldal kásahegyen.

ÍRD ide RÖVIDEN azt a bizonyítékot!

AZTÁN majd megnézem a forrást is, ha érdemes. Forrást nyilván megadsz majd.

Mindenhol máshol is így szokás, az ateistáktól is így vártok el minden bizonyítékot.

De továbbra is az az érzésem, hogy itt bizonyíték leírva nem lesz, főleg röviden nem - ugyanis az általad is említett írások legfontosabb tulajdonsága általában az, hogy sok 100 oldalon keresztül próbálják kifárasztani az olvasót és elrejteni azt a tényt, hogy NINCSEN bizonyítékuk.

Na, EZT nem lehet röviden úgy leírni, hogy meggyőző legyen. Szerintem ezért nincs itt semmiféle rövid idézet.

2016. nov. 24. 13:49
 39/50 anonim ***** válasza:
Elhagyhatod a politikus módszereket 75-ös, ezzel nem fogsz célt érni. Leírtuk számtalanszor, ha visszaolvasol megtalálod a keresett (de úgy látszik szándékosan mellőzött) bizonyítékaid. Ha beírod google-be kérdésed bizony akkor is rengeteg választ fogsz kapni. Te magad is elismerted, hogy kásahegyni bizonyíték van Jézus létezésére, de te nem vagy hajlandó tudomást venni ezekről lustaság, nemtörődömség, esetleg félelem vagy tudom is én mi miatt. Akkor miről is beszélünk?:)
2016. nov. 24. 17:04
 40/50 anonim ***** válasza:

Kedves Andrew34!

Istentelen kérdésed jó helyen van a "Valláskritika"rovatban,mert értelemszerűen te is vallásnak tekinted az "istentelenséget".

Ha nem,értelmetlen lenne jelenléted ebben a rovatban!

2016. nov. 24. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!