De minek járjak hittanra ha olyan unalmas?
Figyelt kérdés
Hittanra járok,nem szeretem mert nagyon unalmas és csak 6-8-an vagyunk.Nagyszülőm folyton azzal csesztet hogy figyeljek oda,ne értsétek félre teljesen hiszek istenben de ezen az órán alig tanulunk valamit.2016. nov. 17. 17:02
1/6 anonim válasza:
Ha nem szereted, ne járj. Ez nem olyasmi, amire kényszeríteni lehet - vagy kell - bárkit is.
2/6 Antihater válasza:
Haha xD
Hittannal mindíg az a probléma, hogy 1 bizonyos hitet akarnak bemutatni, mert szentül hiszik, hogy az ő istenük/hitük az igazi.
Van még pár ezer vallás a Földön és a legtöbbnek a hívei mind szentül hiszik, hogy csak az övék az igaz.
Ne szűkítsd be a világod, nézz utána más vallásoknak, válassz olyat, ami tetszik, vagy ne válaszd egyiket se, de ne hagyd, hogy mások mondják meg miben higgy és hogyan gondolkodj. Ez olyasmi, amire neked kell rájönnöd.
Egyébként, ha troll vagy, gratu :D ezzel a témával lehet szítani a görög tüzet xD
3/6 anonim válasza:
Ha nem szereted ne járj. Beszéld meg a szüleiddel. Én annó jártam, mert mindenki járt, de én sem szerettem. Alig vártam, hogy elérjem azt a kort, hogy végre ne eroltessék rám a vallást. 19/F
4/6 anonim válasza:
Akkor járjál helyette erkölcstanra. Rád férne.
5/6 anonim válasza:
Szerezz barikat és nézzetek televíziót.
6/6 anonim válasza:
ha nem szerted ne járj. ez nem jegyre megy mint a többi.lese sz-arják ha nem vagy ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!