A Hit Gyülekezetében mi bajuk van az embereknek?
https://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc
Mit bohóckodnak?
És miért kell betölteni a Határőrséget Jézus nevében?
Nagy baj,ha valaki(k) a csiribának hisz,mint inkább Istennek! :)
Amúgy ezen kívül szerintem másproblémájuk nincsen!
Inkább szomorú, mint vicces, hiszen az életükkel játszanak.
Sátánnak nagy a hatalma, hiszen ha az angyalok harmadrészét magával tudta "csábítani", az embereket mennyivel inkább, akik nem ismerik vagy nincsenek tudatában az igazságnak.
S nem véletlen írja a Biblia, hogy Sátán miatt, a földön élők nagyobb része fog ítélet alá esni, és nagyon kevesen vannak akik megmentésben részesülnek.
Nem vagyok Jehovista, és nem szidok senkit.
S se gerenda se szálka.
Mindössze egy megállapítást írtam, a Biblia ismeretem alapján, az ítélet nem ez, az más lesz.
A Hit Gyülekezetének nem szabad semmit sem elhinni, az izraeli Mossad magyarországi fiókszervezete. A tagok fő feladata, hogy mindig azokat a a propagandákat terjesszék, amivel a legjobban Izrael-imádóvá tudják tenni a tagokat. Nem véletlen, hogy régen is folyton olyan prédikációk voltak, ahol a cionista SZDSZ-t istenítő szövegeket prédikáltak. Egy szélsőséges politikai szekta.
Teológiai értelemben pedig szintén kerülendőek, mert démoni erőket hívnak segítségül a saját zsidó-soviniszta céljaik elérése érdekében, lásd itt:
Kedves valaki. Sosem voltam jehovista.
Jehova Tanúja vagyok.
@ 6-os
Ekkora baromságot... egyszerűen hihetetlen, hogy ilyesmit ki lehet találni. Hiába, az emberi fantázia (ezt valahol elfogadom). De azért mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!