Ha a Biblia szerint létezik mágia, akkor azok, akik nem követik a Biblia tiltását, miért nem tudnak varázsolni?
Ez nekem egy kicsit olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy ha valaki egy útkereszteződésben nem megy át éppen a zöld jelzésen, akkor miért nem áll a piros lámpánál, vagy miért nem megy át rajta. Mondjuk azért, mert otthon ül a fotelben a Tv előtt és nem döntött úgy, hogy kimegy az utcára...
Tehát nem tudom, hogy milyen alapon volna ilyen kényszerítő és szükségszerű összefüggés az általad említett dolgok között.
De ettől eltekintve azt mondanám, hogy azért, mert a gonosz lélek az embert, lehetőség szerint annak saját döntése, saját óvatlan, vagy tudatos lépése alapján akarja és tudja leginkább megrontani és adott esetben felhasználni mások megrontására, melynek egyik eszköze a mágia.
Igen tudok. Tudok, tapasztaltam működő okkult erőket. És tapasztaltam Isten létezését és hatalmát is.
Most mennyivel vagy előrébb?
"Arról nem szól a fáma hogy ezek működtek-e valaha is"
De, sajnos szól. Egyiptomban például a fáraó papjai kígyóvá változtatták a botot.
"a fáraó papjai kígyóvá változtatták a botot."
NEM, hanem bottá a kígyót. Rövid időre.
Ez egy tényleg működő módszer, és nem mágikus, hanem élettani.
Az őskeresztények pedig egyértelműen úgy gondolták, hogy a mágia működik, ez nem kérdés. EZÉRT tiltották!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!