Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ez minden világok legjobbika,...

Ez minden világok legjobbika, vagy minden világok legrosszabbika? Miért?

Figyelt kérdés

2016. aug. 28. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem a legjobb, de ezt úgy jelentem ki, hogy nem ismerem a teljes világegyetem [vagy világegyetemek] lakosságát.

Most komolyan, lehet más világban olyan jó a pizza, mint itt? Nem hiszem.

Dante

2016. aug. 30. 12:26
 12/16 ceri ***** válasza:
73%
Értelmetlen a kérdés -nem ismerünk másik világot.
2016. aug. 30. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:
legrosszabbika
2016. szept. 4. 08:51
 14/16 anonim ***** válasza:
milyen bika a legrosszab bika
2016. szept. 4. 09:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Rosszá teheted, sőt a legrosszabbá.
2016. nov. 19. 13:28
 16/16 anonim válasza:

Olyan világ,amelyben a legjobbtól a legrosszabbig,amit tapasztalhatsz (és azon túl is) minden megtalálható...és úgy váltakoznak ezek a dolgok mint ahogy a nap felkel és lemegy,világos lesz és sötét,hideg és meleg, a kettő között pedig rengeteg átmenet van.

Az élet szempontjából vannak előnyös és hátrányos dolgok,de a természet szempontjából mindig a legelőnyesebb következik be és bár felül a gálya, alul a víznek árja, azért a víz az úr!

2016. nov. 19. 14:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!