Miért akarnak a keresztények mindenáron megtéríteni?
Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van belőle, hogy rám akarják erőszakolni a tanaikat.
Gyerekkorunkban a nagyanyánk molesztált minket (testvérem és unokatestvéreink) folyton, hogy templomba kell járnunk, különben irgumburgum, megharagszik és nem áll velünk szóba, mert nem szeret minket, ha nem fogadunk szót neki, most meg már a Jehova tanúk kezdtek el a nyakamra járni, pedig csak annyit csináltam, hogy meghallgattam őket, mert udvarias ember vagyok meg minden és nem akartam bunkó lenni velük, de már nagyon bánom. :(
Miért zaklatnak folyamatosan az életem során, amikor én nem is akarok tőlük semmit? :(
2016. júl. 20. 22:43
11/12 anonim válasza:
"Miért zaklatnak folyamatosan az életem során, amikor én nem is akarok tőlük semmit? :("
Konkrétan mit csinálnak? sehogy sem tudod őket elkerülni?
12/12 anonim válasza:
NEM TIPP: mióta kifejtettem a Jehova tanúinak azt, hogy nem létezik bűn, azóta nem keresnek. Csak bedobják a postaládámba a kis apokaliptikus riogató cetlijüket és ennyi. Az meg pont jó poháralátétnek, szóval még hasznos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!