A vallásosak sokkal kevesebben vannak ebben a topikban mint az ateisták, vagy sokkal műveltebbek?
Azt értem ezalatt, hogy egy ateista válasza sok esetben 100 %-os, egy hívőé sok esetben 0%-os.
Mi az oka, hogy a hívők nem pontozzák le az ateistákat, mig az ateisták porig pontozzák a hívőket?
Annyi az egész, hogy az ateisták többsége értelmes válaszokat ír, mert egyszerűen műveltebbek a hívőknél. Nem egész nap a Bibliát böngészik, hanem tanulnak, okosodnak, és tudásumat megosztják, társaik pedig ezt értékelik a magas százalékokkal.
A hívők viszont igen nagy hülyeségeket szoktak írni, főleg akkor, mikor felmerül az evolúció témaköre, mert azt valaki mindig előveszi valahogy.
rendszerint azért pontoznak le mert nem tetszik nekik amit írsz....általában megfigyelhető hogy az ateisták többet tudnak pl a bibliáról mint a hívők...ha rámutatsz valamire ami számukra kellemetlen akkor rögton jon a ponteső...
és persze próbálnak terelni vagy személyedet támadni...de ez megszokott dolog...
A többiekről nem tudok, de a magam nevében:
Én vallásos vagyok, és azért nem pontozom le az ateisták válaszait, mert a pontozás nem arra való, hogy az egyet- vagy egyet nem értésemet fejezzem ki vele, hanem hogy a válasz hasznosságát. Ha a kérdésre válaszol, akár tetszik nekem akár nem, az az ő véleménye. Akkor pontozom csak le, ha nem a kérdésre válaszol, illetve ha felesleges indulatszítás a célja.
"Annyi az egész, hogy az ateisták többsége értelmes válaszokat ír, mert egyszerűen műveltebbek a hívőknél."
Baromság. Pont fordítva van, az ide író ateisták többsége arogáns, műveletlen, és csak provokálni járnak fel a trollkodó válaszaikkal. Persze azért vannak értelmes ateisták is, mint pl. Mojjo, Cerevisiae vagy Sörpocak, de a többség nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!