Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyre kevesebben használják...

Egyre kevesebben használják ezt az oldalt?

Figyelt kérdés
A kérdések/kérdéseim megválaszolatlanságából gondolom...
2013. ápr. 23. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Néha nekem is úgy tűnik. De szerintem ezt sok minden befolyásolja. Mert pl. ha kint szar idő van, akkor többen ülnek a gép előtt és jönnek fel akár ide. Mivel azonban jó pár napja tavaszias időnk van, ezért egyre kevesebben lelik örömüket abban hogy béna kérdésekre válaszolgassanak! :)

(nem rád értettem)

2013. ápr. 23. 08:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Vagy átmentek a f@sbukra :D
2013. ápr. 23. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:
nem mindenki tud minden kérdésre válaszolni. A másik meg, hogy talán rájöttek, hogy létezik a www.google.hu nevű oldal, és nem itt teszik fel az összes kérdésüket.
2013. ápr. 23. 09:47
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Ennek nem csak az a lényege, hogy valaki választ vár a kérdésére, hanem el tud beszélgetni emberekkel az adott témában. Több infót tud összeszedni, szélesebb körből.

De minél kevesebben járnak fel ide és minél inkább a fiatalabb korosztály, annál rosszabb lesz a színvonala a válaszoknak és több kérdés is marad megválaszolatlan!

2013. ápr. 23. 09:56
 5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy inkább egyre többen vannak, a kérdés is több, és elsiklanak felettük. Az biztos, hogy egy adott témakörben, ha már a második oldalra kerül a kérdésed, arra már ne várj választ. A ma09:56-os válaszolóval egyetértek, nagyon sok a tini. Sokszor csak úgy olvasgatom a kérdéseket/válaszokat, és sírni tudnék egyeseken...
2013. ápr. 23. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!