Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen végzettségű és értelmi...

Milyen végzettségű és értelmi szintű emberek használják ezt az oldalt?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy amiket itt olvasok olykor hátborzongató dolgok, sőtt én is abban vagyok.

Ezért szeretném megtudni, hogy milyen végzettséggel rendelkeznek az itt szerplők.

Szerintem értelmes ember max azért kerül ide, hogy megértse mások agyatlanságát, illetve azok akik maguk sem értik az agyatlanságukat.

2012. okt. 6. 17:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

"Milyen végzettségű és értelmi szintű emberek használják ezt az oldalt?"

A legkülönfélébbek. Meglátod, a vita már az első oldalon elkezdődik majd, én pedig le leszek pontozva - mert mi vicces dolog már nyomogatni azt a piros kezecskét. :)

2012. okt. 6. 17:27
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenféle végzettségű és értelmi szintű ember írogat ide. És nem csak azért, hogy megérsék mások agyatlanságát, legalábbis remélhetőleg...valószínűleg a normálisabb kategóriákban a többséget a segítő szándék motiválja, a kevésbé komoly témákat meg humorizálás érdekében látogatják - azonban vannak olyanok is, mint pl. a politika vagy a vallás, ahova a legtöbben csak veszekedni járnak (valljuk be, sok ember így vezeti le a feszültséget).

Ami engem illet én friss diplomás tolmács vagyok, 6 nyelven beszélek. Csak mert kérdezted, mi a végzettsége az idejáróknak :)

2012. okt. 6. 17:28
 3/17 anonim ***** válasza:

Sokféle értelmi képességű ember megtalálható itt.

Van, aki az átlagnál okosabb, van aki kevésbé az.

Általában olyanok, mint TE IS!

2012. okt. 6. 17:30
 4/17 anonim ***** válasza:
A legkülönbözőbbek a 10 év alatti gyerekektől a többdiplomás felnőttekig.
2012. okt. 6. 17:34
 5/17 anonim ***** válasza:

Én is diplomás vagyok, felsővezető egy komoly cégnél. Azokat a kérdéseket nézem meg, amik érdekelnek.

Sok embernek segítettem már itt a pénzügyek világában. Mivel nekem ez nem esik nehezemre, semmi gondom nincs vele.

(Annyit azért beismerek, h van pár kategória, ahová én is csak röhögni járok...)

2012. okt. 6. 17:34
 6/17 A kérdező kommentje:

Úgy értem a válások körüli gondok, illetve a családon belüliek. Azért ha valaki elkezd gondolkodni. Azért ha vissza is lapoz, illetve el olvassa mikről is szokott olykor szó esni, hát elgondolkodik az ember egy-két dolgon. Szóval , én szoktam olvasni a mások kérdéseit is, ha esetleg van értelme válaszolok rá. Vagy , pont én voltam az aki itt nyavalyogtam, mert nem értettem a dolgokat, amik ugye tőlem függetlenül , de velem történtek.

Azért vannak itt dolgok, amit értelmes ember nem tesz. Van aki pereskedik pár ezer forintért, stb.

Mert én azt látom a környezetemben, hogy az értelmes emberek élik a maguk kis életüket, ki ahogyan tudja, de általában békességben még ha nehezen is.

2012. okt. 6. 17:35
 7/17 anonim ***** válasza:
Az mondjuk igaz hogy néha én is látok olyan kérdéseket kiírva aminél elbizonytalanodom hogy a kérdező ezen a bolygón él-e.
2012. okt. 6. 17:35
 8/17 A kérdező kommentje:

Na , ez is igaz a több diplomás felnőtt gyerek. Ráadásul műszaki mérnök. harmadik éve pereskedik a férjével, most jutott el az egymilliós ügyvédi díjig, 3 év alatt fölhalmozott perek értéke, majd most jutott el a kanál illetve villa dologhoz.

Nekem ez akkor is furcsa, vagy csak én vagyok ennyire naiv. az emberek szeretnek így élni, akkor jó ha zajos az élet alapon.akkor IQ szempontjából, mert tényleg tökmindegy milyen a végzettsége.

2012. okt. 6. 17:39
 9/17 A kérdező kommentje:
Hát amikor olyat olvastam, hogy a nő a 4 éves gyermekének az új pasikra mindig azt mondta, hogy az az apja. Hát , gondoljunk bele. Van egy 4 éves gyermek , akit az apja szeret. Majd ugye anyuci lép. Jön az új pasi, akit a gyermeknek apának kell szólítani, illetve apjaként adják elő neki. De ez csak egy a sok agyatlan közül. Ezért tettem föl ezt a kérdést, mert nem is tudom. de tényleg egyesek nem ezen a bolygón élnek. De pont ezért tettem föl azt az egyszerű kérdést is, miért cseszik el az emberek az életüket, azzal együtt a másokét is. Pedig aki még nem vette észre senki sem élt még sem örökké, sem kétszer.
2012. okt. 6. 17:43
 10/17 anonim ***** válasza:

Persze Kedves Kérdező!

Van ilyen is, olyan is, azt is tudjuk, hogy mindenkinek a saját problémája a legfontosabb, és a legnehezebben megoldható, hiszen gyakran a megoldást egy kívülálló könnyebben átlátja, mint az, aki benne van egy szituban!

De azt sem szabad elfeledni (főleg a családi kapcsolatok) témakörében, hogy a feltett kérdések jó része tartozik az u.n. "kamu-kérdések" közé, amiket unatkozó fiatalok találnak ki, a felnőttek pedig izzadva igyekeznek a leghelyesebb, legmegfelelőbb megoldást megtalálni, mire kiderül (ha kiderül), hogy az egész nem valós helyzet.

2012. okt. 6. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!