Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen végzettségű és értelmi...

Milyen végzettségű és értelmi szintű emberek használják ezt az oldalt?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy amiket itt olvasok olykor hátborzongató dolgok, sőtt én is abban vagyok.

Ezért szeretném megtudni, hogy milyen végzettséggel rendelkeznek az itt szerplők.

Szerintem értelmes ember max azért kerül ide, hogy megértse mások agyatlanságát, illetve azok akik maguk sem értik az agyatlanságukat.

2012. okt. 6. 17:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hát ne is tudom leírjam-e . Gondoljatok bele, 2002-ben megnősültem és barom. Mjad ugye előtte én vettem egy házat, hogy előbb az otthon , majd jöhet a család alapon. Majd születet két gyermek, de közben eredetük kezdett felszínre kerülni. Most 11 év ismerettség után, ami pont a mai napon van. Válunk. Pereskedik a házon, mert benne lakott 9,5 évet. Majd azon kell , hogy agyaljak, mi lessz a sorsa akét gyermeknek akiknek kilétük ugye felszínre került. Magyarán mondva a menyecske mellettem is élt keményen. Na , most ott tartok, hogy amikor elvettem tök normális volt, sőtt jó pár évig, sajnoös az anyja túl élt egy 5% túlélési faktorú agyvérzést. Majd kb 6 év után jöttek a gondok akaratom ellenére.

Szóval nem ok nélkül tetteem illetve teszek föl elragadott kérdéseket. Mert a voltom most ott tart, hogy van két gyermeke akit talán ő sem tud kitől van, ez mellé van 3,5 mila adóssága, a nagy semmiért.

2012. okt. 6. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Emlékszem a kérdezőre, hetente-kéthetente kiír egy kérdést, hogy nem tőle vannak a gyerekei. De DNS vizsgálatot valamiért nem igényel.

A fogalmazása pedig olyan kusza és érthetetlen, darabos, hogy én már droghasználatra is gyanakodtam.

2012. okt. 6. 18:49
 13/17 A kérdező kommentje:

amugy az egész dolg az volt. amugy nem tudom ki milyen éalpotban lenne drog nélkül is az után ami ott volt kérdés. Az , sajnos nagyon is igaz volt.

Ezért írtam ki a kérdéseket, illetve ezt is.

Ha csak bele gondolsz. Egy közel tíz éves házasságból nem születik saját gyermek. Sajnos tényleg van ilyen, egy gyámhivatalos is mesélt ilyet, sőtt hallottam olyat, hogy a féfnek közel 20 éves gyermekeiről derültek ki, hogy nem tőle vannak.

Mit gondolsz, ilyenkor mit érezhet egy férfi, aki le éli valakivel élete egy részét, pont azért, hogy családot alapítson vele, majd kiderül van családja, de még sem, ha nem anyuci mással szórakozott addig.

Szerinted, miért vannak és születnek ezek a kérdések, ezek nem kamasz szórakozások. Ez az ami nem a másikon múlt, és nem tehet róla.de még is érinti, mert el vett egy nőt, akit szeretett, aki pedig ezzel vissza élt.

2012. okt. 6. 18:58
 14/17 anonim ***** válasza:
www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskritika__3387451-szerintetek-mennyire-butak-az-itt-kerdezok
2012. okt. 6. 19:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Minden korosztály látogat ide, felnőttek és fiatalok egyaránt. Sajnos nagyon igaz, hogy vannak, akik nem megfelelően használják az oldalt (szóval nem azért írnak ide, mert valóban érdeklik a válaszok), és kötekedni járnak csak ide.

Három dolog, azonban biztos: semmilyen papír nem tesz többé emberileg másoknál, a hülyeség határtalan, és sokan füllentenek.

2012. okt. 6. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Fél Magyarország itt dekkol,mert se diplomásnak,se 8 általánososnak nincs munkája.Hehehe.
2012. okt. 6. 23:10
 17/17 A kérdező kommentje:

Amugy ezt nem értem a munkát. Az én végzettségemmel nagyon sok álás lehetőség van.

Amugy igaz, hogy sok embernek nincs munkálya, de akkor van átképzés és hasonló dolgok. Addig amig valaki munkanélküli, nem biztos, hogy más szakmában nincs álás. Sajnos az is lehet, hogy nem a családjához közel. Az is igaz, hogy pont ez miatt megyen sok házasság tönkre.

2012. okt. 7. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!