Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Most akkor aki Jézus követőjén...

Most akkor aki Jézus követőjének mondja magát, az ne menjen el szavazni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 10:52
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
ez NEM bibliai idézet. sok verset cáfol.
2010. ápr. 6. 12:28
 22/41 anonim ***** válasza:
89%
Tudod mennyien haltak meg a demokráciáért az elmúlandó századokban? Most pedig van, de nem használod ki a lehetőséget.
2010. ápr. 6. 12:41
 23/41 A kérdező kommentje:
az, hogy sokan haltak meg érte, nem bizonyíték arra, hogy helyes. pl sokan haltak meg hitlerért is, de én nem tenném. a demokrácia nem azt jelenti, hogy szabadon eldönthetem, elmegyek-e szavazni, vagy sem? én eldöntöttem, hogy nem, tehát élek vele.
2010. ápr. 6. 12:46
 24/41 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem mész el szavazni, akkor az ottani régens pártra adod le a voksot. A nemtevés is bűn.
2010. ápr. 6. 12:52
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, hogy volt a zsidóval?

- Ó, Uram, add, hogy megnyerjem a lottót.

Eltelik 2-3 hét, de semmi, mire az Úr leszól neki:

- Legalább egy szelvényt vegyél...

2010. ápr. 6. 13:25
 26/41 A kérdező kommentje:
jó. de hogy jön ez a választásokhoz? hisz a megmentés nem emberektől fog jönni, akárhányszor és akárkire is szavazok. egyébként nem lottózom, mert a szerencse istenét elítéli a biblia, a szerencsejátékokat pedig egyértelműen a szerencse istenével, fortunával reklámozzák. Isten nem reagál olyan imákra, ami nem összeegyeztethető az akaratával, hisz nem Ő e világrendszer istene, hanem sátán. tölle viszont lehet hogy sokan kaptak lottó ötöst. valószínű azonban, hogy nem szeretetből adta ezt, hanem hogy megölje az adott "szerencsést".
2010. ápr. 6. 13:47
 27/41 anonim ***** válasza:
51%
Aki Jézus követőjénke mondja magát nem avatkozhat bele a politikai ügyekbe, mivel Jézus sem tett ilyesmit, például amikor királlyá akarták tenni ő nem engedte, és Isten Szava arra ösztönöz bennünket, hogy tartsuk távol magunkat a világtól.
2010. ápr. 6. 17:25
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak. Jézus sosem házasodott meg. Mi se tegyük?
2010. ápr. 6. 17:48
 29/41 A kérdező kommentje:
de részt vett menyegzőn. Jézus azért nem házasodott meg, mert" minden hímnemű elsőszülöttet, amelyik megnyitja anyja méhét, áldozzátok fel Isten oltárán" azaz az elsőszülött fiúknak Istent kellett szolgálni, teljes odaasdással.
2010. ápr. 6. 18:20
 30/41 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, te melyik szektához tartozol?
2010. ápr. 6. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!