Most akkor aki Jézus követőjének mondja magát, az ne menjen el szavazni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 10:52
1/41 anonim válasza:
Aki jézus követőjének mondja magát, menjen el gyónni, és utána ne tegyen fel ilyen hülye kérdéseket.
2/41 A kérdező kommentje:
van olyan, hogy hülye kérdés? ha jól emlékszem, Jézus sose mondott ilyet, bármit kérdezhettek tőle. hova menjek gyónni? Isten mindenütt ott van, és hall engem, nem?
2010. ápr. 6. 11:10
3/41 anonim válasza:
Most mit kell ennyire kisarkítani a dolgot? A kérdés amúgy sem releváns. Nem vallásra szavazol, a politika területén el kell vonatkoztatnod hitbeli meggyőződésedtől. Ettől függetlenül te lehetsz hívő és követheted Jézust. A pártokra való szavazással NEM a pártot fogod követni.
4/41 anonim válasza:
Kedves kérdező, miből gondolod, hogy Jézus követői nem szavazhatnak? De bizony hogy szavazunk! Ha van Bibliád, akkor olvasgasd az Újtestamentumot, ha meg nics, akkor vegyél egyet, abban le van írva minden. Ha nincs rá pénzed, szívesen küldök egyet neked.
5/41 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó tanácsot. milyen fordításút küldenél? (örülök, hogy valaki tudja, hogy "ingyen kaptátok, ingyen adjátok"), és nem kereskednek Isten szavával.
2010. ápr. 6. 11:17
6/41 anonim válasza:
Én sem értem a kérdésed. (Az utolsó kettővel egyetértek)
8/41 A kérdező kommentje:
a kérdésem lényege a következő: magukat Jézus követőjének valló személyek vajon elfogadhatónak tartják-e azt, hogy belekeveredjenek a politikába. ha igen, miért? ha nem, miért?
2010. ápr. 6. 11:20
9/41 anonim válasza:
De miért ne keveredhetnének bele?! Bzmg ne bosszants fel :D
10/41 anonim válasza:
arra kell szavaznod, amelyik legközelebb áll a hitbeli meggyőződésedhez (tehát nyilván nem az egyházellenes pártot támogatod, ha vallásos vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!